Nicolae Crisan a fost numit in functia de director general adjunct al FGA

0
881

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat miercuri incadrarea lui Nicolae Eugen Crisan pe unul dintre posturile de director general adjunct al Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA), acesta ocupand in prezent postul de director general, cu delegatie, informeaza Mediafax.

„A fost aprobata propunerea Consiliului Fondului de Garantare a Asiguratilor de incadrare a domnului Nicolae Eugen Crisan pe unul dintre posturile de Director General Adjunct, in urma concursului organizat in luna noiembrie 2015 pentru aceasta pozitie”, se arata intr-un comunicat al ASF.

Pentru postul de director general, detinut in prezent, cu delegatie, de Nicolae Crisan, se va organiza un proces de recrutare si selectie.

FGA a reluat luni anuntul de concurs pentru ocuparea postului de director general adjunct 1, termenul limita pentru inscriere fiind vineri, 27 noiembrie, ora 17:00.

Candidatii trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata in domeniul tehnic, iar absolventii sistemului Bolognia trebuie sa aiba si diploma de master.

Totodata, postul necesita studii postuniversitare, doctorat, (E)MBA si sau absolvirea unor cursuri de specialitate.

Persoanele interesata trebuie sa aiba o experienta manageriala de minim cinci ani pe posturi de conducere in domeniul financiar bancar/asigurari/pensii private/piata de capital sau in institutii de
supraveghere a acestor domenii.

De asemenea, este necesara o experienta de specialitate de cel putin sapte ani pe posturi cu studii superioare pe unul dintre domeniile mentionate.

Candidatii trebuie sa dispuna de buna reputatie si experienta profesionala adecvata naturii, intinderii si complexitatii activitatii FGA. Experienta manageriala in domeniul asigurari-daune reprezinta un avantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here