ANAF avertizeaza in privinta unui site fals

0
849
Online1

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) avertizeaza privind existenta unui site care nu apartine institutiei si prin intermediul caruia contribuabililor li se cer date personale, inclusiv numarul cardului bancar, in vederea restituirii unei taxe, anunta Mediafax.

„Va rugam NU COMPLETATI formularul pus la dispozitie pe SITE-UL http://www.taxe-anaf.com/. Precizam ca procedurile de sesizare a organelor competente sunt in curs”, se arata intr-un comunicat transmis de ANAF.

La mijlocul lunii septembrie, Directia Generala Antifrauda Fiscala a avertizat asupra unor tentative frauduloase de colectare a unor date confidentiale (phishing), prin utilizarea de adrese de mail care includ termenii „antifrauda” si „ANAF” si a recomandat ignorarea solicitarilor de la adrese de email cu origine indoielnica.

DGAF a prezentat la momentul respectiv o tentativa de phishing avand ca origine adresa de email [email protected]. Mesajul cerea ca raspunsul sa fie transmis catre o alta adresa de email, [email protected], in termen de 24 de ore si sa includa mai multe documente, printre care actul constituitv al societatii, extras de cont bancar si cartile de identitate ale asociatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here