BCR va acorda un credit de 50.95 milioane lei Consiliului Judetean Arad

0
799

Banca Comerciala Romana a castigat licitatia deschisa de catre Consiliul Judetean Arad pentru 3 (trei) credite de investitii, acordate pe o perioada de 10 ani pentru dezvoltarea mai multor proiecte de interes judetean. Doua dintre imprumuturi, in valoare de 37.6 milioane lei, vizeaza creditarea unor obiective care beneficiaza de finantare nerambursabila de la UE.

„Acordarea acestei finantari pe termen lung in urma castigarii procesului competitiv organizat de Consiliul  Judetean Arad se inscrie in strategia  Bancii Comerciale Romane de a sustine  dezvoltarea infrastructurii sociale si de transport, precum si absorbtia fondurilor europene avand ca efect cresterea calitatii vietii“ a declarat Ioana Gheorghiade, Director Sector Public si Finantarea Infrastructurii BCR.

Printre proiectele care urmeaza sa fie implementate se numara un sistem integrat de gestionare a deseurilor la nivelul judetului Arad, reabilitarea unor drumuri judetene, reabilitarea si modernizarea ambulatoriului integrat din structura Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad dar si dezvoltarea si dotarea cu aparatura de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here