NEPI si Auchan dezvolta un parteneriat pentru extinderea hipermarketului Auchan Pitesti

0
711

Acesta va deveni hipermarketul cu cea mai mare suprafata de vanzare din afara Bucurestiului
New Europe Property Investments plc (“NEPI”) si Auchan au semnat un acord pentru extinderea cu 3.500 m2 a hipermarketului Auchan Pitesti,

aceasta actiune fiind parte a unui plan de reconcepere si renovare pe care NEPI l-a initiat in cazul acestui proiect. Suprafata neta de vanzare a hipermarketului Auchan va ajunge astfel la 12.500 m2, ceea ce il va pozitiona pe primul loc in randul hipermarketurilor existente in prezent in afara Bucurestiului.
Suma investita de NEPI pentru reconceperea si extinderea parcului comercial din Pitesti, se ridica la 5 milioane euro.  In cadrul acestui proces de extindere vor fi adaugati noi retaileri in galerie, centrul comercial devenind astfel principala destinatie de cumparaturi la nivel regional.
“Avem un plan interesant de renovare si extindere a centrului comercial din Pitesti. Contractul semnat va intari pozitia Auchan de lider in topul retailer-ilor din Pitesti si din regiune si va aduce parcului un plus de valoare. Dorim sa oferim comunitatii din Arges un parc comercial care sa reprezinte o atractie majora, un loc unde clientii sa gaseasca tot ceea ce doresc, la cele mai mici preturi si intr-un cadru cat mai placut”, a declarat Tiberiu Smaranda, Retail Executive in cadrul NEPI.
“Aceasta crestere importanta a suprafetei de vanzare ne va permite sa extindem si mai mult gama de produse, pastrand in acelasi timp garantia preturilor permanent mici. Clientii nostri se vor bucura de cea mai mare diversitate de produse alimentare si nealimentare, de noutati, de produse sezoniere, de o gama larga de produse marca proprie, totul la cele mai mici preturi, asa cum i-am obisnuit deja pe pitesteni. In acelasi timp, confortul in cumparare va fi si mai bun pentru clienti, gratie aleilor largi, modului de organizare a spatiului precum si numarului mare de case de marcat.” a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.

Detalii despre Grup
New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme infiintat pentru a investi in cladiri de birouri, parcuri comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania unde Grupul este activ de la infiintarea sa in 2007. NEPI a fost recent listata la Bursa de Valori Bucuresti fiind deja listata pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud) si pe segmentul AIM al London Stock Exchange.
Portofoliul grupului include in Romania 27 de proprietati imobiliare si este orientat pe achizitia de proprietati imobiliare inchiriate catre companii multinationale, si care genereaza venituri in euro.
Cele mai recente investitii ale grupului sunt: cladirile de birouri Floreasca Business Park (decembrie 2010), o parte din parcul comercial Auchan Shopping Center din Pitesti (mai 2011), o extensie a Promenada Mall Braila (aprilie 2011), finalizarea renovarii unei cladiri de birouri in Brasov (iunie 2011) si achizitia unor terenuri pentru dezvoltari de spatii comerciale in orasele Ploiesti si Brasov (in primul trimestru a anului 2011).

Detalii despre Auchan
Auchan Romania
Auchan a deschis primul sau magazin din Romania in noiembrie 2006 la Bucuresti, acesta fiind hipermarketul cu cea mai mare suprafata efectiva de vanzare din comertul romanesc. in urmatorii ani, au fost deschise magazinele din Pitesti (2007), Targu-Mures (2007), Cluj-Napoca (2007), Suceava (2008), Bucuresti Militari  (2008) si Timisoara (2009), ajungand astfel la un total de 7 hipermarketuri. in tot acest timp, numarul de locuri de munca create de Auchan Romania a ajuns deja la peste 3.500.
in fiecare oras, Auchan ofera clientilor sai cele mai mari magazine, confort la cumparare, gama completa de produse la preturi mici in permanenta.
Grupul Auchan
Este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale din lume, locul 12 in lume si locul 2 in Franta, cu 574 hipermarketuri deschise in 12 tari (Franta, Spania, Portugalia, Polonia, Romania, Ungaria, Italia, Luxemburg, Rusia, Ucraina, China, Taiwan). Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan detine si alte magazine : 747 supermarketuri, 312 centre comerciale Immochan si 10 filiale banca Accord. in plus fata de aceste 4 divizii mai opereaza si o noua divizie de comert on-line.
La nivel mondial, Auchan are 262.000 de angajati, numarul acestora crescand de la an la an, odata cu deschiderea de noi magazine.
in 2010, grupul Auchan  a inregistrat o cifra de afaceri de 42,5 miliarde de euro, iar in toate magazinele grupului au fost serviti 1,9 miliarde de clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here