De ce este mai profitabil sa cumperi o locuinta vara?

0
750

Scaderea cererii pentru locuinte in perioada verii determina pe unii dezvoltatori sa ajusteze usor preturile pentru a atrage cumparatori, dar si sa ofere o serie de facilitati, precum dicounturi de 2000 – 5000 de euro, celor care fac astfel de achizitii in aceste luni.

Din acest motiv, Be Igloo considera ca perioada verii este potrivita pentru achizitia unei locuinte pentru a beneficia de mai multe avantaje fata de celelalte perioade ale anului.
Be Igloo va prezinta, in acest sens, principalele motive pentru care este mai profitabil sa achizitionezi o locuinta vara:
Oferte mult mai bune fata de restul anului – vara se fac discount-uri intre 2000 si 5000 de euro, insa aceste oferte sunt limitate. Iar din toamna de la reluarea activitatilor exista o tendinta de crestere a preturilor.
Mobila, electrocasnicele sau serviciile de amenajare sunt mai ieftine.
Bancile vin cu oferte promotionale de creditare + Programul Prima Casa.
Comoditatea – vara conditiile de modificari/amenajari in apartament si mai ales mutarea in sine a lucrurilor personale, se pot realiza mult mai usor si comod atunci cand conditiile meteo sunt prielnice, fata de restul anotimpurilor.
In plus, clientii care cumpara un apartament vara cu scopul unei investitii, respectiv pentru a inchiria, au avantajul de a cumpara cu un pret promotional si de a inchiria in doar cateva luni (septembrie/octombrie) cand se incep facultatile si cererea este mare, la un pret mai bun dar si de a vinde locuinta achizitionata, la un pret mai mare la momentul oportun.
“Le recomandam tuturor celor care au economisit pe parcursul anului, sa achizitioneze o locuinta pe timpul verii pentru ca in aceasta perioada, toate conditiile sunt in favoarea lor: oferte de vara –apartamente la preturi cu 2000 – 5000 de euro mai mici, acces la programul Prima Casa 4, credite accesibile, mobila si electrocasnice la preturi mult mai ieftine. Iar cel mai important aspect este legat de profitabilitatea de a cumpara in aceasta perioada, atat pentru cei care au ca principal scop investitia prin inchiriere sau revanzare, cat si pentru cei care cumpara in folos propriu, pentru ca tendinta preturilor este de a urca toamna, odata cu reinceperea activitatilor, cel putin in rezidential” Managing Partner Nimrod Zvik
infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucureşti. Din martie 2011 este o organizaţie independenta cu servicii integrate de PR, marketing şi vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidenţiale Optima şi Armonia din Titan, Ten Blocks si West Park din Militari, My Dream Pipera, Primavera”Parcul cu salcami”Ploiesti, Green City, Evocasa Selecta, Viva Brasov şi Green Hills Piatra Neamţ.

Loredana Albu – Be Igloo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here