”NASTRATIN” nr. 5 – la chioscurile de presa din toata tara!

0
577
nastratin5_final-1

nastratin5_final-1”NASTRATIN”, singura revista de pamflet (inter)urban si caricatura de brand, a ajuns deja la numarul 5. Publicatia fondata de Ioan Sorin Rosu si condusa de Vlad Hogea (Director General) il are ca Art Director pe Mihai Matei.

Din sumarul acestui numar iesit din tipare (la figurat, dar si la propriu!) indicam aici doar cateva repere: ”Galeria Atelier <Horatiu>” (rubrica permanenta de Horatiu Malaele), ”Povesti de dragoste nemuritoare” (banda desenata de Mihai Matei), ”Ilf si Petrov la Hollywood” (de Vlad Hogea), intamplari hazlii din istorie (culese de Horatiu Șerb), grupaje de epigrame de Nicolae-Paul Mihail, George Corbu si Elis Rapeanu, texte ale marilor clasici ai umorului romanesc (Dimitrie Teleor, Gheorghe din Moldova, Mircea Micu etc.), precum si o sumedenie de caricaturi (de Marin Cretu, Ștefan Sucitu s.a.), alegorii grafice si benzi desenate de brand.
Revista ”NASTRATIN” (editata de MEDIA BLOC – www.mediabloc.eu) este tiparita in 10.000 de exemplare/editie (tiraj auditat BRAT), distribuite in magazinele si chioscurile de presa din toata tara, prin MEDIA GAMMA PUBLISHERS, in retelele de difuzare TUTUN ȘI ZIARE, MILLENIUM, SIC PRESS, NIMSOC, PRESS COM, CALLIOPE si AMO PRESS (pretul de vanzare fiind de 2,4 lei / exemplar). Arhiva revistei ”NASTRATIN” (editia tiparita) poate fi accesata pe www.nastratin.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here