Expozitii: Asociatia Bucurestiul meu drag va invita intr-o incursiune fotografica in Instabulul anului 2009.

0
793

Londophone

Asociatia Bucurestiul meu drag va invita intr-o incursiune fotografica in Instabulul anului 2009.

Va asteptam in perioada 15 iunie – 15 iulie la Londophone Pub sa va delectati cu fotografii din Istanbul.

Vernisajul expozitie miercuri 15 iunie 2011, ora 19 la Londophone Pub, str. Zalonit nr. 2, http://londophone.ro/

Detalii: http://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/istanbul-2009.html

Va asteptam cu drag!
Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro

Despre Asociatia "Bucurestiul meu drag" (www.orasul.ro)
Asociatia "Bucurestiul meu drag" a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web www.orasul.ro peste 80.000 de fotografii realizate in aceste actiuni.
De asemenea, "Bucurestiul meu drag" a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile.
Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro

Fotografiile sunt minunat tiparite de AME design (iti multumim Marcel)
AME design este lider de piata de necontestat în ceea ce priveste calitatea imprimarii de mari dimensiuni si mari rezolutii având drept caracteristici lipsa totala a dungilor de imprimare, densitati foarte mari de culoare, gama de culori RGB, lipsa totala a punctului de raster deoarece utilizeaza tehnologia traditionala de printare fotografica DURST LAMBDA (expunere si developare), pe urmatoarele materiale: hârtie mata, lucioasa, metalica si film (duratrans) pentru casete luminoase. Site:www.amedesign.ro

Londophone Pub e loc numai bun de vizitat dupa serviciu. "Un local pe lampi, un loc in care filmele se povestesc".
Situat langa Parcul Cismigiu, vis-a-vis de McDonalds, la demisolul fostului magazin Steaua, Londophone Pub este intim, cu preturi decente. Un pub cu mult lemn si caramida. Londophone se recomanda ca un local mod (http://en.wikipedia.org/wiki/Mod_(subculture)). Daca ati vayut Quadrophenia, stiti despre ce este vorba.
Se asculta: The Who, The Stampletons, The Yardbirds, Klaxons, The MOOoD, LESEB, The Amsterdams, Snails, Kumm, The Hives, The Troggs, Herman’s Hermits, The Lambrettas, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beatles, Joy Division, Sandie Shaw, The Zombies, The Kinks, Dead Weather, Caro Emerald, The Smiths, The Vines, Nirvana, Radiohead, The White Stripes, The Clash, The Jam, Sex Pistols, Franz Ferdinand, Of Montreal, The Cribs, Arctic Monekys, Black Olives, Robin and the Backstabbers, Dave Brubeck, Miles Davis, Dinah Washington, Count Basie, Chet Baker, Julie London, Koop, Yann Tiersen, Coma, Pink Martini, Animal Collective…
"La noi, mai degraba, se vine in zilele saptamanii si duminica, decat in week-end. Probabil, pentru ca e un acasa, care nu e acasa."

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here