MORE Green Energy la INTERSOLAR

0
891

 

“120 de investitori, 22 de mandate, 2 tranzacții la un targ care a evidențiat interesul investitorilor internaționali pentru sectorul Fotovoltaic din Romania”.

More Green Energy, o companie romaneasca de brokeraj și consultanța activa pe piața de Energie Regenerabila, a participat cu succes și a promovat Romania la INTERSOLAR, cel mai mare targ de Fotovoltaice din lume, organizat la Munchen, in Germania, pe 13-15 iunie.

Pe parcursul intalnirilor avute in cele 3 zile de targ, MORE Green Energy a concluzionat 2 negocieri pentru acorduri cu investitori internaționali importanți. Acestea s-au referit la livrarea a 2 proiecte Fotovoltaice „turnkey” aprobate, construite, conectate la rețea și comisionate, de 1 MW și, respectiv, 3 MW.

Ilias Papageorgiadis, CEO MORE Green Energy, a declarat: „Ne așteptam la un rezultat pozitiv de la INTERSOLAR datorita tendinței investitorilor internaționali de a se concentra din ce in ce mai mult pe piețele emergente, și mai ales pe Romania, din cauza suprasaturarii altor piețe mari.  Realitatea de la eveniment, insa, ne-a depașit și cele mai optimiste așteptari. Au existat foarte multe discuții promițatoare care iși vor urma cursul firesc in saptamanile urmatoare dar, din informațiile pe care le pot divulga, pot spune ca, pe langa cele doua acorduri incheiate, compania noastra a primit mandate de exclusivitate de la 11 investitori ce cauta proiecte Fotovoltaice cu capacitați instalate care variaza intre 2MW și 25MW. in plus, am primit 3 mandate de exclusivitate pentru proiecte Eoliene (de la 5 la 100MW), 5 pentru Hidro (0,5-30MW), 1 pentru Biomasa și 2 pentru Biogaz. Toate acestea sunt semne incurajatoare nu doar pentru compania noastra dar și pentru piața de Energie Regenerabila romaneasca in general.”

in cele 3 zile de targ, compania romaneasca a acumulat o lista impresionanta de intalniri cu investitori interesați, mai mult de 120 la numar, din 24 de țari, printre care: Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Danemarca, Suedia, Norvegia și Austria precum și din China, India, Singapore, Rusia și Emiratele Arabe Unite.

*MORE Green Energy este o companie infințata in 2009, ca parte din MORE Group of Companies (compania de consultant numarul 9 din Romania, conform Ernst&Young). Este activa pe piața de Energie Regenerabila din Romania (colaborand și cu companii din Grecia și Ucraina). Compania are o abordare „one stop shop” pentru investitori, oferind:

1.Proiecte Fotovoltaice, Eoliene, Hidro, de Biomasa și Biogaz. Acestea sunt prezentate dupa incheierea procesului de pre due diligence realizat in cadrul companiei.

2.Soluții pentru construcție și suport de teren.
3.Contracte PPA și GCPA pentru a securiza venitul investitorului.
4.Diferite servicii aferente.
5.Proiecte „turnkey” pentru investitorii care doresc sa evite riscul de dezvoltare și construcție, in colaborare cu companii internaționale de top

MORE Green Energy ofera un portofoliu atent selecționat de:
– Proiecte Fotovoltaice de 300 + MW
– Proiecte Eoliene de 1.000 + MW
– Proiecte de Hidro, de Biomasa și Biogaz de 60 MW
Pentru mai multe informații: www.more-group.eu – [email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here