Monica Bârlădeanu are si ea o dieta!

0
2758

img_9835

Ca absolut toată lumea, până şi vedetele au deseori problema greutăţii fluctuante şi cum sunt mereu în atenţia presei, nu îşi permit să rămână cu cele câteva kilograme în plus prea multă vreme. Problema este că majoritatea dietelor obişnuite se finalizează cu atât de cunoscutul efect yo-yo, adică la scurt timp după ce ai slăbit, ajungi să pui rapid greutatea înapoi, uneori chiar cu un mic surplus. Dar cum ar fi să poţi mânca tot ce-ţi doreşti şi să slăbeşti? Ne-a dezvăluit Monica Bârlădeanu, la evenimentul de lansare a conceptului Toman Diet în România.
Vedeta  încurajează pe toţi cei care îşi doresc să scape de câteva kilograme în plus, să încerce dietă Toman, o dietă pe care ea însăşi o testează de câteva săptămâni.
Dieta Toman este o dietă bazată pe proteine de o calitate superioară, cu rezultate neaşteptat de rapide şi eficiente, iar produsele sunt incredibil de savuroase. Regăsim în această dietă omletă de dimineaţă, shake-uri, omlete cu şuncă, budincă, supe-crema, paste, clătite, dar şi plăcerile vinovate cum ar fi ciocolată sau chipsurile.
Dieta este împărţită în mai multe etape, în cadrul cărora corpul este eliberat de grăsimea şi carbohidraţii acumulaţi de-a lungul timpului. Pe lângă faptul că se evita înfometarea, această dietă protejează masă musculară, kilogramele pierdute fiind  doar din grăsime. Pe parcursul dietei, au loc şedinţe de consultare, de măsurare, de urmărire a rezultatelor dorite. Dacă se respectă paşii corespunzători şi dieta este suplimentată cu produse bogate în vitamine şi minerale, pierderea în greutate poate fi cu adevărat sănătoasă.
“Aproape orice zi obişnuită din viaţă mea e extrem de aglomerată, călătoresc mult şi oricât aş încerca să îmi pregătesc mesele în avans, nu reuşesc nicicum, pentru că programul meu poate suferi modificări de la o ora la altă. Când Krisztina mi-a prezentat-o pe Szabina Toman eram într-un moment în care voiam să scap de câteva kilograme în plus, dar căutăm o formulă care să nu presupună timp mult petrecut în bucătărie măsurând ingrediente şi calculând calorii. Am intrat pe website-ul tomandiet.ro şi m-am informat foarte bine înainte să merg la prima consultaţie. Când am văzut rezultatele spectaculoase pe care Krisztina le-a avut în doar câteva luni şi faptul că toate mesele sunt livrate într-un plic uşor de transportat în poşetă, mi-a fost clar că trebuie să încerc această dietă. Tenul meu arată impecabil mai nou, iar prietenii mei îmi spun că cele câteva kg pe care le-am pierdut deja se văd diferit faţă de atunci când le pierdeam mergând doar la sala. Acum mă simt încurajată să ajung să pot purta o pereche de jeanşi pe care i-am păstrat de când aveam  21 de ani şi va mărturisesc că nu mai am mult până acolo.”, a declarat Monica Bârlădeanu, actriţa şi prezentator TV.
“Noi nu oferim clienţilor o dietă, ci un stil de viaţă care îi  ajută să ajungă la formă dorită.. Ceea ce este inedit este că oricine poate slabi acum fără sacrificii enorme.  În doar câteva săptămâni veţi putea observă primele rezulatate. . Clienţii noştri nu vor reveni  la greutatea de dinainte! De asemenea, ce este foarte important este faptul că programul Toman Diet este perfect şi pentru cei cu o viaţă agitată, deoarece pregătirea produselor noastre nu presupune prea multă muncă în bucătărie.”, a declarat Krisztina Grosz, cea care a adus în România acest concept unic.
 “Cred cu tărie că ceea ce această dietă oferă este mai mult decât un trup frumos şi bine proporţionat. Cu Toman Diet în viaţă ta va avea loc o schimbare în bine şi ştiu acest lucru deoarece este ceea ce trăiesc eu zilnic, de ani de zile. Va provoc să încercaţi programul noastru!”, a declarat Szabina Toman, creatoarea conceptului.
Amalia Enache, Oana Cuzino, Simona Patruleasa, Amalia Năstase, Maria Simion, Ella Crăciun, Roxana Voleseniuc, Anca Ciota sau Dan Helciug au fost doar câteva din vedetele prezente şi dornice să afle mai multe despre această dietă.
Începând de astăzi porţile Toman Diet sunt deschise pentru toţi cei care vor să afle mai multe detalii sau să încerce această dietă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here