Ministerele, prefecturile si institutiile deconcentrate vor avea acelasi program

0
600
ceas-timp-program

ceas-timp-programProgramul de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate din tara va fi armonizat, incepand de luni, iar activitatea acestora se va desfasura intre orele 8.00 si 16.00,

 la solicitarea premierului, a anuntat, sambata, secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila.Secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila, a anuntat, sambata, la Deva, unde a asistat la investirea in functie a noului prefect de Hunedoara, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor si institutiilor deconcentrate ale statului.

„Incepand de luni, programul tuturor autoritatilor publice centrale va fi intre orele 8.00-16.00, in conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru ca autoritatile centrale aveau programe diferite: unii incepeau la ora 9.00, unii la 8.30, altii la ora 8.00. Este o hotarare buna pentru ca programul trebuie sa fie unitar la nivelul autoritatilor centrale si la nivelul reprezentarii din teritoriu, la prefecturi”, a declarat Dezsi.

El a afirmat ca din punctul de vedere al activitatii si al colaborarii intre institutii este esential ca fiecare minut sa fie bine gestionat. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here