Cum vor arata Statele Unite ale Americii in urmatorii ani, dupa tsunami-ul din Japonia

0
580
harta-sua

harta-suaStatele Unite, lovite de 25 de milioane de tone de resturi de la tsunami-ul din Japonia. Cum va arata harta SUA in urmatorii ani.

O simulare video arata cum peste 25 de milioane de tone de resturi de la distrugerile provocate de tsunami-ul din Japonia vor lovi Statele Unite ale Americii.

25 de milioane de tone de resturi ale tsunami-ului care a avut loc pe 11 martie 2011 in Japonia se indreapta spre America de Nord, scrie dailymail.co.uk.

O simulare pe calculator arata cum ramasitele, care contin resturi de case distruse, nave si chiar ramasite umane, vor lovi Statele Unite pana in 2014.

Simularea, realizata de Nikolai Maximenko si Jan Hafner de la International Pacific Research Center, arata o patura de resturi care acopera peste 7.200 de kilometri din Oceanul Pacific si este impinsa de curenti spre plajele nord-americane.

Conform raportului, in doi ani patura de resturi va ajunge pe toata Coasta de Vest a SUA. Treptat, masa de resturi se va imprastia in zona de nord a Oceanului Pacific. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here