Metrorex se pregateste pentru Magistrala VII

0
624
metrou-magistrala-tren

metrou-magistrala-trenMetrorex vrea sa organizeze o licitatie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrarile urmand sa se desfasoare pe o perioada de circa 7-8 ani, a anuntat, miercuri, operatorul de metrou.

 

„Metrorex isi propune organizarea unei proceduri de atribuire care sa asigure angajarea unui prestator de servicii de proiectare calificat in servicii de arhitectura si de inginerie specializata in domeniul transportului public urban subteran de metrou. Obiectivul contractului este de a furniza beneficiarului solutia optima pentru realizarea noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic si cu asigurarea incadrarii in timp si in buget”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Sursa citata nu precizeaza valoarea studiilor si nici data de organizare a procedurii de achizitie.

Magistrala va fi realizata pe traseul Alexandriei – Piata Unirii – Voluntari  si va asigura legatura pe directia sud-vest – nord-est, intre zona centrala si cartierele Rahova si Colentina, se arata intr-un anunt al Metrorex.

Lungimea liniei este de circa 21 km, iar numarul probabil al statiilor 31 . Metrorex estimeaza ca documentatia si indicatorii tehnico-economici ai investitiei vor fi elaborati in 12 luni.

Anul trecut, operatorul a lansat un anunt de intentie pe site-ul de achizitii publice, pentru elaborarea acestor studii, la o valoare estimativa a contractului de 55,42 milioane de lei, fara TVA. (Sursa: Mediafax)
Sursa foto: ArhivaFoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here