Mesajul emotionant transmis de Mihai Nesu sportului romanesc

0
697
mihai-nesu

mihai-nesuMihai Nesu a transmis un mesaj emotionant pentru sportul romanesc, cu semnatura sa si un emoticon-smiley. Mihai Nesu a fost unul dintre eroii lui 2011. Nu e o catalogare de marketing. Mihai chiar a fost un erou.

Prin atitudine, prin modul in care a stiut sa se reinventeze, prin decizia de a ne molipsi cu incredere. Da, tocmai el, care trebuia sa se hraneasca din speranta celor din jur, a ales sa ofere speranta si incredere, asa cum se ofera cadouri de Craciun.

Inainte de Craciun, ProSport l-a contactat pe Nesu prin e-mail cu o rugaminte-propunere: prin intermediul ziarului sa transmita sportului romanesc un mesaj pentru 2012. A raspuns in mai putin de 20 de minute („Mihai citeste toate mesajele”, spunea nu demult prietenul lui, George Ogararu): „In principiu este OK. Ma voi gandi la un mesaj si ti-l voi trimite pana pe 29 decembrie”. Cu o zi inainte, mesajul era deja gata. Cu tot cu semnatura plus un emoticon-smiley! Alte vorbe sunt de prisos. in editia tiparita de marti a ProSport puteti citi mesajul integral scris de Mihai Nesu. (Mediafax)
Citeste mesajul lui Mihai Nesu pentru sport pe www.prosport.ro.

Sursa foto: YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here