Mercedes-Benz Sprinter ajuta copacii sa se intoarca acasa: Iulia Vantur si Sprinter – “elevi” in clasa a IV-a

0
607
iulia-vantur-mercedes

iulia-vantur-mercedesLa initiativa Mercedes-Benz Sprinter si Copacul de Hartie, Iulia Vantur s-a intors pentru o zi la scoala
Prezentatoarea Pro Tv s-a alaturat micutilor de clasa a IV-a pentru o lectie speciala de origami din hartia adusa pentru reciclat

Roxana Ciuhulescu si echipa ProMotor au fost cei care au acordat Iuliei o mana de ajutor
Bucuresti – Iulia Vantur, prezentatoarea stirilor Pro Tv din diminetile de week-end si a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv s-a intors pentru o zi la scoala, alaturi de micutii de clasa a IV-a – dar nu oricum, ci pentru a invata sa faca origami din hartia pentru reciclat! Astfel, la initiativa Mercedes-Benz Sprinter si a proiectului Copacul de Hartie, Iulia s-a alaturat elevilor de la scoala Proingenio, pentru a participa la o lectie inedita despre importanta reciclarii hartiei.
Iulia a venit bine pregatita la scoala: mai exact, cu GLK-ul plin de hartie pentru reciclat, adunata din redactia Pro Tv. Mai mult, Roxana Ciuhulescu si echipa ProMotor au fost alaturi de Iulia pentru a-i da o mana de ajutor, cu Mercedes-Benz Sprinter, autovehiculul proiectului Copacul de Hartie.
,,De 1 iunie m-am simtit din nou copil! Sa ma aflu inca o data printre micutii de la scoala primara a fost o experienta care mi-a amintit cu drag de copilaria de la Iasi, locul in care am crescut. A fost o zi frumoasa, in care cei mici m-au invatat bucuria si entuziasmul de a fi copil. Iar felul in care m-au intampinat, entuziasmul lor, lectiile de origami si toate activitatile de reciclat au fost pentru mine o reintoarcere intr-o lume lipsita de orice grija.”, povesteste Iulia.

La randul lor, copiii s-au pregatit temeinic pentru lectia de origami, strangand hartie pentru reciclat. Imediat ce Iulia si echipa ProMotor si-au facut aparitia la bordul Mercedes-Benz Sprinter si a GLK-ului, copiii nerabdatori sa o cunoasca pe vedeta Pro Tv, au dat startul unui program special pregatit.
si pentru ca nicio zi la scoala nu e completa fara o repriza temeinica de joaca pe terenul de sport, Iulia, Roxana si echipa ProMotor au transformat depozitarea hartiei in Mercedes-Benz Sprinter intr-o adevarata distractie. Dupa ce au incarcat impreuna cu Iulia hartia reciclata in incapatorul Sprinter, toti cei prezenti s-au retras in sala de clasa pentru a participa la o lectie inedita de origami, cu un intructor al Asociatiei Culturale pentru Teatru si Origami din Romania. Timp de o ora, rabdatori si entuziasmati, alaturi de Iulia, copii au realizat diverse figurine din hartia stransa pentru reciclat.
La sfarsitul programului, a urmat o sesiune prelungita de autografe, copiii fiind bucurosi pentru ca au petrecut o zi de 1 iunie alaturi de cele doua prezentatoare Pro Tv. La fel de entuziasmate au fost Iulia si Roxana, care au plecat de la scoala cu  Sprinter-ul incarcat de hartia adusa de Iulia si de elevii scolii Proingenio.
Despre Mercedes-Benz Sprinter si Copacul de Hartie
Autovehiculul Sprinter pus la dispozitie de Mercedes-Benz Romania proiectului Copacul de Hartie faciliteaza colectarea si transportul hartiei reciclate de la peste 640 de companii din Bucuresti. Copacul de Hartie este un proiect inovator care are ca scop protectia mediului prin reducerea cantitatii de hartie aruncata zilnic la cosul de gunoi, prin cresterea cantitatii de hartie reciclata (reducerea numarului de copaci taiati pentru producerea hartiei) si respectiv prin refacerea zonelor verzi (plantarea de copaci).
Proiectul Copacul de Hartie se bazeaza pe un concept simplu care consta in colectarea hartiei, vanzarea acesteia, achizitionarea de puieti, plantarea puietilor cu sprijinul voluntarilor si implicit refacerea mediului. Astfel, pe parcursul a doi ani, Mercedes-Benz Sprinter a reusit sa colecteze peste 360.000 de kg de hartie reciclata de la peste 640 de companii din Bucuresti. Mai mult, cu banii obtinuti din vanzarea hartiei reciclate, au fost plantati peste 5.000 de puieti pentru refacerea zonelor verzi.  
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz se gasesc la adresele www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here