Stabilizarea preturilor determina cresterea achizitiilor in 2011 pe piata imobiliara

0
570
casute-houses

casute-housesFluctuatiile de pret din ultimii ani au consolidat imaginea pietei imobiliare ca fiind imatura si instabila, atat pentru investitori cat si pentru cumparatori. Dupa scaderi consecutive de preturi si prognoze tot mai variate si derutante, in momentul actual piata s-a stabilizat.

In acest an este de asteptat ca numarul tranzactiilor imobiliare sa creasca in T2 si T4 pe fondul revenirii treptate in piata a celor care doresc si pot sa isi cumpere o locuinta, dar care au asteptat stabilizarea preturilor. Tocmai datorita acestei stabilizari a pietei si a cresterii interesului prospectilor pentru a achitiona un apartament, dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale pun la bataie oferte cat mai atractive si accesibile pentru imobilele din zonele semicentrale care sunt de interes in special pentru tinerele familii.
“Segmentul de piata care este cel mai probabil sa cumpere este format din familiile tinere care isi doresc un camin nou, iar pana acum au prospectat piata, asteptand perioada cea mai avantajoasa, cea mai stabila. “declara Asher Lax, VP Marketing & Sale Adama.
Ansamblurile care prezinta cel mai mare interes pentru acestia sunt cele plasate semi-central, care sa le faciliteaze accesul la mijloace de transport in comun, centre comerciale, precum si gradinite si scoli de calitate. Pentru a veni in intampinarea celor care iau in considerare achizitionarea unui apartament in aceasta perioada, apartamentele de 2 camere din Evocasa Armonia au un pret special la 65.000 EUR +TVA, cu bucatarie utilata si mobilata inclusa in pret. Acest ansamblu rezidential este situat in cartierul Titan la 5 minute de statia de metrou. Titan, cartierul verde si linistit al sectorului 3 este ales in mod special de tinerele familii tocmai datorita accesibilatii si suprafetei mari ocupate de parcuri: Titan, Prisaca Dornei, Titanel. O alta caracteristica care recomanda acest complex este proximitatea de un numar mare de centre comerciale: Auchan, Billa, Cora, Mall Titan, precum si piete agroalimentare precum Nicolae Grigorescu si Trapezului.
”Pretul unui apartament nou in Evocasa Armonia din Titan, poate sa depaseasca cu numai 2000 de euro pretul unui apartament vechi, in aceeasi zona, dar care, evident, nu beneficiaza de infrastructura, dotarile si toate celelalte facilitati oferite de un complex rezidential. Pretul bun nu face ca dotarile sa aiba de suferit, acestea fiind la standarde inalte”, adauga Asher Lax. In plus, Evocasa Armonia este ansamblul rezidential din sectorul 3 situat cel mai aproape de un spatiu verde atat de intins, precum Parcul Titan. Accesibilitatea la un spatiu verde semnificativ ca dimensiune este un aspect important in contextul in care Bucuresti este capitala cu cel mai mic spatiu verde pe cap de locuitor.
Cumparatorul care alege Evocasa Armonia nu va intampina probleme precum igrasia, spargerea tevilor, pierderea caldurii si altele la fel de neplacute. Nivelul calitativ este foarte ridicat: holul ansamblului poate fi usor confundat cu lobby-ul unui hotel, termopanele si finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar siguranta ansamblului este asigurata prin paza 24 din 24, 7 zile din 7. Adama ofera de asemenea cumparatorilor solutii variate si oferte concrete pentru credite ipotecare si modalitati de plata flexibile.

Mariana Sebe
PR Manager – MORE THAN PUB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here