Mercedes-Benz Financial Services ofera fonduri de finantare intreprinderilor mici si mijlocii

0
540

Program avantajos de refinantare destinat intreprinderilor mici si mijlocii. Investitii pe termen lung in mijloace fixe. Incurajarea initiativelor antreprenoriale si responsabilitate sociala

Mercedes-Benz Financial Services, divizia financiara a grupului Daimler AG, a incheiat un parteneriat cu grupul bancar german KfW pe baza caruia a dezvoltat un program avantajos de refinantare destinat intreprinderilor mici si mijlocii. in urma acestei colaborari, Mercedes-Benz Financial Services are acces la fonduri europene pentru a le folosi in vederea finantarii unei serii de proiecte antreprenoriale demarate de intreprinderile mici si mijlocii.
Fondurile europene pe care Mercedes-Benz Financial Services le poate accesa pot fi redirectionate catre companiile care planuiesc realizarea de investitii pe termen lung in mijloace fixe: autovehicule comerciale usoare si camioane, excluzand categoria autoturismelor.
imprumutul oferit in cadrul acestui sistem de finantare este platit in urma unui control strict de eligibilitate, scopul acestuia fiind finantarea investitiilor necesare pentru competitivitate si operarea economica a bunurilor precum echipamente si aparate, autovehicule comerciale si linii de productie.
Asocierea face parte din programul initiat de KfW Bankengroupe ce isi propune sustinerea companiilor active intr-o serie de domenii de activitate prin acordarea de imprumuturi in vederea sprijinirii demersurilor antreprenoriale ale acestora.
Grupul KfW, cu o activitate de peste 50 de ani, este o institutie financiara a Comisiei Europene ce detine fonduri de la SME Finance Facility si partial de la KfW Germania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Obiectivele grupului sunt de a sprijini intreprinderi mici si mijlocii, lansari de afaceri, proiecte de mediu, locuinte, infrastructura, educatie si proiecte de dezvoltare.
De asemenea, in cadrul organizarii gurvernantei corporative, KfW foloseste sisteme eficiente pentru a proteja toate informatiile si pentru a preveni conflictele de interese, splalarea de bani, finantarea actelor de terorism, coruptia si frauda.
Atat Mercedes-Benz Financial Services, cat si KfW sustin incurajarea initiativelor antreprenoriale si responsabilitatea sociala, iar acest sistem de creditare reprezinta una dintre incercarile de restructurare economica si sociala menite sa imbunatateasca nivelul de trai.
Pentru mai multe informatii despre programele Mercedes-Benz Financial Services accesati www.mercedes-benz-financial-services.ro

Contact:

Daniela Lolescu, Andreea Nita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here