MediHelp va gestiona politele active de asigurari de sanatate ale Eureko

0
737

Ca raspuns la anuntul Eureko de retragere de pe piata din Romania, MediHelp International, cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est, declara ca este dispus sa intervina si sa administreze toate politele active de asigurari private de sanatate administrate anterior de Eureko.

Astfel, MediHelp International este dispus sa preia toate politele de asigurare incheiate cu Eureko Asigurari si sa le administreze  pana la sfarsitul contractului existent. Asiguratul va beneficia de exact aceleasi conditii ce au fost oferite de Eureko, cu toate serviciile acoperite de MediHelp International si reteaua sa. La sfarsitul politei, aceasta poate fi pur si simplu reinnoita cu MediHelp.

MediHelp International (www.medihelp.ro) este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata din Romania incepand cu 1999. MediHelp International este manager de distributie al BUPA International in Ungaria, Romania si Bulgaria. in parteneriat cu BUPA International, MediHelp imbina cu succes Asistenta Medicala cu Asigurarea Internationala de sanatate, pentru beneficiul clientilor sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here