Conferinta AMCOR: „Clientul fata in fata cu consultantul in management. Criza. Comunicare. Etica”

0
1094

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din România) impreuna cu partenerii sai locali (Acces Project Investments, Dal Consulting, Pencraft si Relians Corp) au deosebita placere sa va invite la Conferinta Regionala cu tema “Clientul fata in fata cu consultantul in management. Criza. Comunicare. Etica”.

Evenimentul va avea loc pe data de 6 iunie 2013, in cadrul hotelului Unirea din Iasi (sala Cuza) incepând cu ora 9:30.

Conferinta se adreseaza practicienilor din domeniul consultantei in management dar si partenerilor lor din mediul public si privat. Prin intermediul acestui eveniment, AMCOR impreuna cu partenerii sai isi propun sa celebreze relatia dintre consultantul in management si clientul sau.

Evenimentul va fi structurat in doua parti: o parte de prezentari si o sesiune interactiva.

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara dl. Rob Wagenaar, o prezenta marcanta a comunitatii internationale a consultantilor in management.

Prezentarea dumnealui va pune accent pe trendurile existente la nivel international in domeniul consultantei in management, dar si pe modul in care este perceput rolul consultantului de catre clientul sau, cu accent pe importanta asigurarii unei comunicari eficiente si a eticii in aceasta relatie.

Pentru cea de-a doua parte a conferintei, respectiv sesiunea interactiva, sunt propuse 3 teme de discutie:

1. ”The house is on fire” – strategii in gestionarea situatiilor de criza
2. Comunicarea intraorganizationala si efectele ei in relatia cu beneficiarii misiunilor de consultanta
3. Strategii/metode de gestionare a situatiilor de incalcare a eticii in relatia   consultant – client

Concluziile sesiunii interactive se vor regasi in manualul de bune practici „Do & Don’t in gestionarea relatiei cu clientul”.

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile, dar nu se asigura cazarea si transportul participantilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here