Malina Olinescu, ultimele clipe. Sticle de alcool, medicamente, o usa baricadata

0
461
portativ_muzical

portativ_muzicalPolitistii care au cercetat locuinta artistei Malina Olinescu – care a murit, se pare prin sinucidere, in aceasta dimineata – au descoperit retete mdicale, folii de medicamente si sticle de bautura. „In urma cercetarii locuintei,

in interior au fost gasite cele doua randuri de chei ale apartamentului. Usa era incuiata si asigurata pe interior, cheile fiind in broasca, al doilea rand de chei fiind gasit in apartament.

In dormitor au fost gasite mai multe retete medicale, folii de medicamente, mai multe sticle de bauturi alcoolice (unele goale, altele consumate partial), precum si un singur pahar folosit. Decedata era imbracata in haine de casa, papucii fiind gasiti in balcon, in dreptul balustradei”, se arata in comunicatul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, remis Agerpres.

Politistii sunt aproape siguri: Malina Olinescu s-a sinucis

Cantareata Malina Olinescu a murit in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la etajul 6 al unui bloc din Capitala. Echipajul SMURD, chemat de un bucurestean in zona Gara de Nord la ora 01, a incercat sa o resusciteze pe Malina Olinescu pret de 30 de minute.

La necropsie, s-a constatat ca Malina Olinescu a suferit o „moartea violenta”. Indiciile medicale si cele ale politistilor care au vizitat apartamentul in care a locuit Malina Olinescu arata ca a fost vorba de o sinucidere. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here