Maia Morgenstern in Ghidul Excelentei: curajul propriilor opinii, valori si atitudine

0
714
Maia-Morgenstern-3

Maia-Morgenstern-3O actrita unica, intr-un interviu despre excelenta
Confesiuni, valori impartasite, curajul propriilor opinii, responsabilitatea propriilor fapte si instinct: teme abordate de Maia Morgenstern pe parcursul unui interviu remarcabil

Seria de interviuri Ghidul Excelentei: parte a platformei Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei ( www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei)
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei – o serie de manifestari autohtone menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”

Mercedes-Benz Romania continua seria de interviuri Ghidul Excelentei prin intermediul unei convorbiri in exclusivitate cu actrita Maia Morgenstern, unul dintre cele mai cunoscute nume ale teatrului si filmului romanesc. Cu un nume predestinat succesului („Luceafarul de dimineata” in limba germana), Maia Morgenstern a reusit sa devina cunoscuta pentru talentul sau si la nivel international, rolul Fecioarei Maria din pelicula „Patimile lui Hristos” fiind o marturie in acest sens.  
,,Dincolo de ceea ce este aparenta si sclipire de moment ramane esenta, ramane ceea ce este profund si definitiv,” subliniaza celebra actrita atunci cand vine vorba despre semnele excelentei. Cu o cariera care a adus scenei romanesti momente unice, Maia Morgenstern dezvaluie pe parcursul interviului ceea ce o inspira si contribuie la succesul sau ca actrita si la formarea sa ca om: ,,Educatia primita de la parinti a sadit, a cizelat si a facut sa se dezvolte in mine un sistem al valorilor de neclintit, dupa care ma conduc. Parintii mei sunt cei care m-au crescut in asa fel incat sa am curajul propriilor opinii, dar si responsabilitatea faptelor mele”.
Astfel, parcursul unui actor este unul care presupune pe langa talentul innascut si decizii care au reusit sa-l conduca pe un drum al vietii. in cazul Maiei Morgenstern deciziile sunt cele motivate de propriile standarde, opinii si, nu in ultimul rand, de instinct.
De asemenea, confesiunea este modalitatea prin care Maia Morgenstern completeaza unicitatea acestui interviu: ,,Daca nu as fi fost actrita, m-as fi facut medic pediatru! Cred ca instinctul, felul in care imi e drag, stiu si pot sa comunic in acest sens cu cei mici ar fi facut din mine un diagnostician foarte bun,” completeaza Maia.
Atitudinea, respectul fata de sine si fata de forma de existenta aleasa (actoria) au reprezentat pentru omul si actrita Maia Morgenstern repere care au calauzit-o intotdeauna pe drumul cel drept, catre Steaua Nordului in propria existenta – asa cum ii place sa denumeasca felul in care viata fiecaruia face un pas mai departe.
Colectia de interviuri Ghidul Excelentei va fi completata succesiv cu ajutorul unei serii de personalitati care vor lua parte la acest proiect in urmatoarea perioada. Interviurile pot fi vizionate online pe website-ul Mercedes-Benz Romania, la adresa: www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei.
Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei
Ghidul Excelentei face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei si reuneste in cadrul sau o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler ,,The best or nothing”.
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei cuprinde alaturi de seria de interviuri Ghidul Excelentei si sectiunile TIFF 2011, EFFIE 2011 si Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!
Mercedes-Benz Romania a lansat in 2010 Ghidul Excelentei, o colectie de interviuri cu personalitati marcante ale spatiului social-cultural autohton. Acest proiect reprezinta un demers firesc de cautare a excelentei alaturi de oameni care pe parcursul activitatii lor profesionale au dat dovada de excelenta si care s-au remarcat atat in spatiul romanesc, cat si la nivel international printr-un set riguros de valori si principii.
in cadrul acestui demers, Mercedes-Benz Romania a strans parerile unor oameni de prestigiu, care incontestabil, se raporteaza la cele mai inalte standarde. in cele din urma, Ghidul Excelentei poate reprezenta o sursa de inspiratie pentru orice spectator al seriei de interviuri.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz sunt disponibile la adresele: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here