BCR – cum faci banking de sarbatori

0
722

Unitatile BCR vor fi inchise in zilele de 25, 26 decembrie, 1 si 2 ianuarie.
Pentru a eficientiza timpul si cheltuielile in perioada sarbatorilor clientii sunt sfatuiti sa faca plati cu cardul la comercianti si sa foloseasca serviciul de internet banking.

BCR a luat masuri ca cele de peste 2000 de bancomate sa fie alimentate si functionale pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Bucuresti, 21 decembrie 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 25 si 26 decembrie 2011.  
in data de 24 decembrie, unitatile retail vor lucra dupa programul normal, stabilit pentru zilele de sambata.   
in ultima zi a anului, unitatile retail deschise sambata vor lucra cu clientii pana la orele 12:00.

Zilele de 1 si 2 ianuarie 2012 sunt zile nelucratoare.

“BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, functie de programul bancii”, a declarat Cornel Cojocaru, directorul executiv al Directiei de Comunicare, BCR.

Pe toata perioada sarbatorilor clientii BCR vor avea acces la resursele lor financiare prin serviciul de internet banking, prin phone banking si reteaua de ATM-uri. BCR a luat toate masurile necesare pentru a  fi asigurata alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM).

Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24.

„Pentru ca este perioada cumparaturilor, le-am pregatit clientilor nostri bonusuri speciale la plata cu cardul – pana la 12% pentru plata cu cardurile de credit ?i 6% la cele de debit in complexurile comerciale partenere. in plus, programul de plata in rate egale in magazinele partenere vor permite clientilor nostri sa le ia celor dragi cadourile dorite” a incheiat Cornel Cojocaru.  

Pentru a eficientiza cheltuielile in perioada sarbatorilor BCR recomanda clientilor sa tina cont de trei lucruri:

1.Sa faca plati cu cardul la comercianti – evita in acest fel comisioanele de retragere numerar, plus ca primesc inapoi pe card banii aferenti bonusurilor de loialitate – care in aceasta perioada pot ajunge si pana la 12%. Pentru a usura efortul financiar, clientii beneficiaza de avantajele cardurilor de credit: perioada de gratie in care pot returna banii fara sa plateasca dobanda precum si posibilitatea de a plati in rate fara dobanda la comerciantii parteneri (lista lor se gaseste pe www.bcr.ro)

2.Sa foloseasca serviciul de internet banking pentru achitarea facturilor la utilitati – economisesc astfel timp pe care il pot petrece impreuna cu familia ?i prietenii.

3.Banii pentru colindatori ii pot retrage de la cele peste 2000 de bancomate BCR care vor fi alimentate si functionale in toata perioada sarbatorilor.  

Clientii bancii vor avea vor putea sa efectueze operatiuni bancare in perioada sarbatorilor 24/7, astfel:

telefonic, prin Alo 24 Banking BCR, apeland gratuit din orice retea nationala 0800.801.BCR (0800.801.227) sau din strainatate +4021/407.42.00 (tarif normal)

prin internet – Click 24 Banking BCR disponibil 24/7 accesand direct 24banking.ro sau m.24banking.ro

prin intermediul echipamentelor de tip self service (MFM, ASV, ATM) disponibile atat in zonele Easy 24 Banking cat si la unitatile BCR sau la terti.

in plus, prin apelarea InfoBCR, clientii vor beneficia in perioada mentionata de urmatoarele servicii:

–      Suport Tehnic in utilizarea Alo si Click 24 Banking BCR, disponibil 24/7  

–      Asistenta de urgenta detinatori de carduri, disponibil 24/7 la numerele de telefon inscrise pe spatele cardurilor BCR, respectiv  +40 21 311 10 01 sau +40 21 311 02 16

–      Informatii generale despre produsele si serviciile BCR, disponibile zilnic, intre 8:00 si 22:00

Numerele de telefon InfoBCR sunt:

0800.801.BCR (0800.801.227) apelabil gratuit din orice retea nationala

+4021/407.42.00 apelabil din strainatate, taxabil la tarif normal

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare cu si fara numerar.

Serviciul good.bee Tranzactii mobile va fi functional 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi. Apelabil din retelele mobile partenere la *4146 sau din orice retea la 021.266.77.00 (numere cu tarif normal), Serviciul Suport Clienti good.bee ofera informatii si asistenta in zilele de 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie, intre 9:00-18:00.

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 17 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.
*  *
BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here