Lowe&Partners va comunica pentru brandul Bucegi

0
874

Lowe&Partners a castigat licitatia pentru comunicarea brandului Bucegi, organizata de Scandia Food la inceputul anului. Agentia va oferi servicii integrate de consultanta strategica, ATL si BTL, rezultatul fiind un produs creativ declinabil in toate sferele de comunicare.

„Ne-am dorit un partener care sa inteleaga foarte bine consumatorii carora ne adresam. Agentia Lowe&Partners s-a evidentiat detasat. Ne-au convins prin insight-urile puternice, transpuse intr-un concept creativ memorabil, foarte relevant pentru consumatorii nostri si prin energia contagioasa a echipei”, spune Alexandra Bucur, Marketing Director, Scandia Food.

in contextul unei piete aglomerate si competitive, cum este cea a pateurilor, provocarea principala a fost crearea unei strategii de comunicare care sa diferentieze brand-ul Bucegi, prin gasirea acelor elemente specifice care ofera autenticitate produsului si creeaza o amprenta emotionala in randul consumatorilor.

„Castigarea acestui cont ne ofera mai mult decat satisfacţia unui pitch din care am iesit invingatori. E o reala provocare sa comunici pentru un brand cu o asemenea traditie in Romania, in special intr-o piata cu jucatori foarte vocali. Tocmai aceasta provocare ne-a alimentat, din punct de vedere creativ, si ne-a ajutat sa ajungem la o ruta in care avem foarte mare incredere. Stay tuned!” , a declarat Alina Balan , Client Service Director, Lowe&Partners.

Platforma pentru brandul Bucegi va debuta in luna mai si va include activari pe toate canalele, astfel incat mesajul brandu-ului sa fie transmis unitar si in mod relevant catre toate categoriile de public.

Echipa Scandia Food este formata din Alexandra Bucur (Director de Marketing) si Ana Burloiu (Brand Manager).

Echipa Lowe&Partners care va lucra pentru brandul Bucegi este formata din Vasile Alboiu (Chief Creative Officer grupul Lowe), Manuela Gogu (Creative Director), Victor Oprisan (Senior Art Director), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Alina Balan (Client Service Director), Alina Floroian (Account Director), Adriana Tudoran (Account Manager) si Ilinca Nanoveanu (A/V Specialist).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here