Flash Office Solutions isi dubleaza spatiul in cladirea Maria Rosetti Tower, prin intermediul ESOP

0
959

Flash Office Solutions a inchiriat al doilea etaj de birouri in cladirea Maria Rosetti Tower, tranzactia de extindere fiind mediata de compania ESOP Consulting. Spatiul de birouri va servi pentru dezvoltarea centrului de instant office al Flash Office, care ajunge astfel la o suprafata totala de 784 mp in Maria Rosetti Tower si 1.584 mp in ambele centre, din Maria Rosetti Tower si Armand Calinescu 26.

„Flash Office Solutions este o companie in dezvoltare, pentru care am mediat doua tranzactii de inchiriere de spatii de birouri, in ultimele sase luni, lucru care demonstreaza competitivitatea acestui tip de business in contextul actual. De altfel, extinderile de spatii de birouri, pe langa cererile de New Demand, sunt intr-un trend ascendent, in cadrul ESOP, in primele trei luni ale anului realizand cinci tranzactii din aceste segmente, din domeniul serviciilor, precum Flash Office, dar si din alte domenii, precum IT&C, agricultura, marketing&media si alte servicii profesionale”, declara Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

ESOP Consulting a intermediat in primele trei luni din 2015 un numar de 22 de tranzactii de inchiriere, cu spatii de birouri care totalizeaza o suprafata de 10.454 mp.

„Succesul dezvoltarii rapide a Flash Office Solutions,cate o extindere de spatiu la mai putin de sase luni, se datoreaza formatului nostru propriu de business, de a inchiria birouri complet mobilate si echipate, in cadrul unui centru cu toate serviciile incluse, dar care sa respecte si o ambianta profesionala de afaceri, cu un spatiu de lucru mai mare per angajat decat in alte centre similare. Noi asiguram in primul rand un mediu de lucru si apoi o structura de networking. Membrii comunitatii noastre sunt firme din domeniul IT&C, dar si din alte domenii precum avocatura, contabilitate, craft&sales sau reprezentante ale unor mari distribuitori precum Mitsubishi Electric”, declara Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

Cele doua centre existente de birouri instant ale Flash Office Solutions sunt complet ocupate, noi spatii urmand a fi disponibile din a doua parte a lunii mai, in urma acestei extinderi cu inca un etaj in cladirea Maria Rosetti Tower.

Maria Rosetti Tower este o cladire de birouri de ultima generatie, situata in inima Capitalei, pe strada Maria Rosetti, in spatele Bulevardului Magheru si la cateva minute de mers pe jos de la statia de metrou Universitate, intr-o zona istorica, ultracentrala, cu acces usor catre toate celelalte zone de birouri si rezidentiale si catre toate tipurile de mijloace de transport.

Maria Rosetti Tower are in total o suprafata inchiriabila de 9.326 mp de spatii de birouri de clasa A si 64 locuri in parcarea subterana.

„Suntem optimisti in ceea ce priveste dezvoltarea in timp a centrelor de birouri instant Flash Office, la cheie si estimam ca vom pastra ritmul de dezvoltare de pana acum”, declara Ilinca Dumitru, Sales Manager al Flash Office Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here