Locul bateriilor uzate nu este in casa! Trimite-le la reciclat!

0
722

Asociatia Mai Bine lanseaza pentru cetatenii din orasul Iasi, concusul Locul bateriilor uzate nu este in casa! Trimite-le la reciclat! Te asteptam pe 14 noiembrie 2010, in intervalul orar 12.00 – 18.00, in Cafeneaua Acaju (Str. Sf Sava, Nr. 15) cu cat mai multe baterii portabile consumate.

 

Colecteaza selectiv deseurile de baterii si acumulatori portabili si in functie de numarul de baterii aduse duminica, echipa Colectare baterii iti va rasplati efortul depus.

Premiile constau in produse ecologice inscriptionate cu sigla proiectului: creioane si agende din hartie si carton reciclat, socose, tricouri si hanorace din bumbac.

Scopul acestui concurs este promovarea spiritului civic responsabil cu privire la reciclare, reutilizare si reducerea consumului si colectarea selectiva a deseurilor de baterii si acumulatori portabili.

Aceasta activitate incheie proiectul „Colectarea selectiva a deseurilor de baterii si acumulatori portabili in orasul Iasi”, implementat in perioada noiembrie 2009 – noiembrie 2010 de catre asociatia Mai Bine si finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European. Prin intermediul acestui proiect, iesenii au posibilitatea de a depozita bateriile si acumulatorii uzati la unul din cele 50 de centre de colectare ce sunt deja amenajate in diverse locatii accesibile publicului larg din Iasi: institutii publice, universitati, licee, cafenele, librarii. Informatii cu privire la locatiile exacte unde iesenii au posibilitatea de a depozita deseurile de baterii si acumulatori portabili uzati, pentru a fi reciclate, pot fi gasite pe pagina web a proiectului: www.colectarebaterii.ro. detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0743 76 36 17 sau la adresa de email [email protected].

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0743 76 36 17 sau la adresa de email [email protected].

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here