Linkage Inc, compania de consultanta si training isi va deschide un birou la Bucuresti

0
995

Linkage Inc, companie internationala specializata in dezvoltarea liderilor si talentelor se lanseaza din aceasta toamna in Romania, prin deschiderea primului birou in Bucuresti. Partenerul local, Linkage Romania va deservi operatiunile retelei globale pe plan local, oferind servicii de consultanta strategica si training.

Intrarea pe piata din Romania face parte din strategia de consolidare a retelei Linkage Inc la nivel global si intarirea prezentei in regiune. ”Deschiderea biroului din Bucuresti este o decizie strategica pentru compania noastra si o evolutie fireasca in planurile de extindere in Sud-Estul Europei. Credem cu tarie in potentialul pietei din Romania si in partenerul nostru local alaturi de care pornim la drum.” a declarat Harley Ostis, CEO-ul Linkage International.

Bazandu-se pe experienta unei rețele globale de lideri, dar si a mai bine de 25 de ani de activitate in domeniu, Linkage România isi propune sa se dedice dezvoltarii talentelor, initiativelor de leadership si construirii de organizatii inovative in cadrul companiilor. „In  cadrul Linkage inspiram oameni, generam idei si oferim abordari practice care sa produca schimbari pozitive in mersul zilnic al afacerii. Nicio alta companie nu utilizeaza mai multe idei in asa varietate de abordari si metode, incat sa poata sprijini dezvoltarea oamenilor, echipelor si liderilor, precum o face Linkage.” a declarat Ion Udrea, Managing Partner Linkage Romania.

Pe piata locala, compania urmeaza sa ofere serviciile strategice de consultanta in ce priveste transformarea culturii organizationale, servicii in domeniul dezvoltarii abilitatilor de lider si managementul dezvoltarii talentelor. Mai mult decat atat, Linkage Romania acopera un portofoliu consistent si complex de programe de training individual sau de echipe si programe de coaching la nivel executiv, dar si un spectru larg de seminarii, evaluari, studii si conferinte. Mai multe detalii puteti gasi accesand www.linkage.ro.

Operatiunile Linkage vor fi conduse in Romania de Daniel Stamin si Ion Udrea, cu o experienta indelungata in domeniul consultantei de management si a dezvoltarii personalului, impreuna cu o echipa de specialisti din domeniul Training-ului, Dezvoltarii Organizationale si Resurselor Umane. “Prin abordarea consistenta, expertiza internationala, calitatea materialelor de training si a evaluarilor ne propunem sa aducem un impact pozitiv asupra mediului de business din Romania.  Sunt convins ca piata locala va simti beneficiile unui portofoliu atat de vast de servicii si programe, iar alaturi de un partener puternic precum Linkage Inc ne propunem sa sustinem in mod  considerabil formarea si dezvoltarea leaderilor, cat si a organizatiilor existente pe aceasta piata, dar nu numai.” a declarat Daniel Stamin, Managing Partner Linkage Romania.

Cu sediul central in SUA (Burlington, Massachusetts), Linkage Inc detine operatiuni in principalele metropole americane (New York, Atlanta, Boston, San Francisco, St. Louis) si o solida retea de birouri la nivel international: Atena, Bangalore, Bruxelles,  Buenos Aires, Hamilton, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur, Kuwait City, Mexico City, Roma, Seoul, Shanghai, Singapore, Sydney, Vilnius. Pe parcursul a 25 de ani de activitate, compania Linkage Inc s-a dedicat dezvoltarii talentelor, culturii si a initiativelor de leadership in cadrul organizatiilor pe plan global. Promisiunea ce sta la baza acestei companii este implinita prin furnizarea serviciilor strategice de consultanta in domeniul dezvoltarii leaderilor, cat si prin managementul dezvoltarii talentelor din cadrul organizatiilor partenere. Linkage Inc este recunoscut drept organizatorul celui mai important program de dezvoltare a liderilor din lume in ultimii 7 ani: The Global Institute for Leadership Development (GILD).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here