Liberty Parade, in week-end pe litoral. Care este traseul caravanei

0
794
liberty-parade-2011

liberty-parade-2011Peste 60.000 de oameni sunt asteptati sa participe, la sfarsitul acestei saptamani, la Liberty Parade, care va avea loc, la fel ca in fiecare an, in sase statiuni din sudul litoralului, fanii urmand sa aiba parte de 16 ore de muzica electronica si dans continuu.

Potrivit organizatorilor, caravana camioanelor cu DJ-i care mixeaza live, cu animatori si multe fluiere va porni, ca in fiecare an, din statiunea Olimp, sambata, la ora 16.00.

Caravana Liberty Parade, compusa din camioane descoperite in care DJ-ii mixeaza live, va defila apoi pe traseul Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn, iar centrul distractiei din noaptea de 30 spre 31 iulie va fi pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn, unde se vor aduna mii de tineri la Liberty Parade Arena.

Invitat special la aceasta editie este Sharam, membru al trupei Deep Dish, dar care s-a lansat si in cariera solo din 2006. Sharam este un DJ si producator iranian-american de muzica progresiv-house, care a format impreuna cu colegul sau, Dubfire, trupa Deep Dish, castigatoare a numeroase premii de-a lungul carierei: in 1998 – titlul Best International DJ, acordat de revista Muzik Magazine, in 2001 – nominalizati la Grammy Awards la categoria „Remixer of the year”.

Un an mai tarziu, cu Global Underground: Moscow au castigat titlul de Best Compilation, in cadrul DanceStar USA Awards si au primit confirmarea suprema, pe care si-o doreste orice profesionist in muzica, castigand titlul de „Best Remixed Recording” pentru piesa „Thank you”, interpretata de Dido, la Grammy Awards.

Alti DJ care vor sustine concerte in camioane si vor transforma noaptea in zi vor fi DJ Optick, DK Allen, Vali Barbulescu, Christian Green, DJ Andy, Liviu Hodor, Vika Jigulina, NTFO, DJ Raoul, Adrian Eftimie, Cristi Stanciu, Rhadow, Proof, DJ Dark, Cristian Krugh, Mahony si multi altii. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here