Lenovo combina tot ce au mai bun netbook-urile si ultraportabilele in noul laptop ThinkPad Edge de 11 inch

0
795

Dimensiunea si pretul convenabil al unui netbook alaturi de performanta si optiuni la nivel business
Bucuresti – 29 septembrie 2010: Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a lansat astazi noul laptop ThinkPad Edge cu diagonala de 11 inch, cel mai mic si mai usor membru al familiei ThinkPad Edge.

 Creat pentru companiile mici si mijlocii (SMB), laptopul vine echipat cu perfomanta ultraportabila, intr-o forma mica la un pret convenabil.

„La fel ca si companiile mari, clientii din organizatiile mici isi doresc laptopuri performante si bogate in optiuni, care sa se potriveasca fiecarui stil in parte, totul la un pret convenabil”, a declarat Dilip Bhatia, Vice Presedinte, ThinkPad Marketing, Lenovo. „De aceea am creat laptopul ThinkPad Edge de 11 inch, care beneficieaza de cele mai noi procesoare pentru multitasking, 3G si WiMax. precum si conectivitate continua, si extra optiuni incluse special pentru segmentul business cum este camera web sensibila la lumina difuza.”

Greutate si marime reduse, dar bogat in optiuni si design
Aproape de marimea unei carti, laptopul subtire de 1.1 inch cantareste mai putin de 1.36 kg (cu bateria cu trei celule), astfel incat poate fi purtat cu usurinta in geanta sau servieta. Ecranul de 11.6 inch ofera spatiu suficient pentru a edita documente, prezentari sau chiar pentru a-l conencta la TV si urmari filme HD prin portul video HDMI. Tastatura ThinkPad este rezistenta la contactul cu lichidele varsate de utilizatori. in plus, camera web standard sensibila la lumina difuza face posibila sustinerea videoconferintelor in interes de afaceri sau pur si simplu pastrarea legaturii cu familia si prietenii. Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch este disponibil in trei culori: Midnight Black Glossy, Midnight Black Smooth si Heatwave Red Glossy.

Perfomanta la cel mai inalt nivel
Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch ofera doua variante pentru procesoare – Intel Core/Pentium sau AMD Vision Pro Athlon. Utilizatorii pot lucra aproape toata ziua de lucru datorita autonomiei bateriei de pana la sapte ore (pentru bateriile cu 6 celule) si se pot conecta la recelele wireless prin WiFi folosind 3G sau 4G/WiMAX3 cu tehnologia Qualcomm Gobi. Laptopul vine echipat cu mai multe variante ale sistemului de operare Windows 7 business-class in functie de preferinte, prin care laptopul porneste cu mult mai repede decat aceasi configuratie pentru calculatoarele neoptimizate. Extra optiuni precum cele 3 USB-uri si card reader-ul 4-in-1 usureaza conectarea si incarcarea perifericelor precum harduri externe sau camere digitale. Utilizatorii pot extinde optiunile prin USB Power Hub, care combina un adaptor de 65 wati AC cu 4 USB-uri care pot incarca simultan laptopul si prin care se pot conecta/incarca alte device-uri.

Pret si disponibilitate
Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch va fi disponibil in curand prin intermediul partenerilor business Lenovo.

Despre Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie dedicata realizarii celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeaza pe inovatie, eficienta operationala si satisfacerea clientilor, precum si pe investitiile realizate pe pietele emergente. Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creeaza, produce si lanseaza pe piata produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo detine centre de cercetare importante in Yamato, Japonia, in Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si in Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati www.lenovo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here