LASTING System devine partener oficial Silver Peak pentru Romania, Moldova, Bulgaria si Serbia

0
669

Timisoara, 10 aprilie 2012- LASTING System, devine primul distribuitor cu valoare adaugata  Sylver Peak din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova. Prin acest parteneriat, LASTING System va aduce pe piata intreaga gama de sisteme Silver Peak.

Acest parteneriat vine pe de o parte pe fondul politicii de extindere a prezentei pe piata EMEA pe care o are Silver Peak inca din 2010. “Suntem incantati de faptul ca LASTING este partenerul nostru oficial si avem incredere ca astfel vom patrunde cu succes pe aceasta noua piata. Experienta de distribuitor cu valoare adaugata a partenerului nostru, cea tehnica si relatiile de nepretuit, ne vor permite o extindere eficienta in regiune” a declarat Mike Betz, Vice President EMEA Silver Peak.

Pe de alta parte vine din interesul distribuitorului cu valoare adaugata LASTING System de a acoperi cerintele specifice ale unor segmente de piata interesate de performanta si fiabilitatea replicarii
backup-ului si recuperarii datelor in mediile enterprise si datacentere din clasa  WAN. “Prezenti pe piata romaneasca de IT de peste 15 ani, am invatat ca doar preintampinarea nevoilor pietei ne poate ajuta sa raspundem optim cerintelor clientilor nostri. De aceea, parteneriatul cu Silver Peak este o consecinta fireasca a directiei de dezvoltare a pietei si orientarii acesteia catre eficientizarea traficului de date in mediile de tip enterprise” spune domnul, Octavian Vlad, Business Development Manager LASTING System.

Silver Peak foloseste tehnici de optimizare a retelelor in timp real, pentru a maximiza latimea de banda disponibila WAN, depasind provocarile comune ale distantei si calitatii, care deseori afecteaza performanta WAN. Silver Peak este singurul vendor ce ofera atat modalitati fizice, cat si modalitati virtuale de optimizare WAN, pentru birouri de dimensiuni reduse, dar si pentru datacentres.
Astfel, solutiile oferite de Silver Peak sunt cele mai scalabile si cele mai eficiente din perspectiva costurilor. Capacitatea companiei de a optimiza  tot traficul IP este o garantie a faptului ca Silver Peak ofera cea mai buna rentabilitatea a investitiei (ROI) pentru optimizarea WAN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here