Honda Trading Romania anunta noutatile moto pentru primavara 2012

0
599

O prezenta vizibila la SMAEB 2012 21-22 aprilie
Extinderea retelei cu 6 noi dealeri moto

Campanie de verificare gratuita de primavara in perioada aprilie- mai
4 modele noi pentru Romania disponibile din luna aprilie

Honda Trading Romania participa la cea de-a X-a editie a SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti).
in perioada 21 – 22 aprilie, cu un total de 17 modele expuse, dintre care 3 premiere nationale, standul Honda isi asteapta vizitatorii in cadrul SMAEB 2012. Alaturi de noile modele vor fi prezente la stand si cele cinci modele lansate in 2011 dar si o unitate moto-ambulanța Honda Deauville din dotarea IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta), careia producatorul ii va asigura mentenanta pe parcursul unui an de zile.

O retea extinsa de distributie si service in Romania, din luna aprilie
Prezenta vizibila din cadrul SMAEB reprezinta o dovada a implicarii Honda Trading in activitatea moto autohtona si in acelasi timp anunta extinderea retelei dealerilor moto Honda cu nu mai putin de 6 parteneri, ce vor acoperi principalele zone ale tarii. in acest fel, pe linga Bucuresti, in Cluj-Napoca, Brasov, Tirgu Jiu, Timisoara, Iasi si Pitesti vor exista dealeri autorizati pentru vinzare si operatiuni de service.

Campania de verificare gratuita de primavara
Disponibila in perioada 23 Aprilie – 31 Mai la toti cei 7 dealeri Honda, Campania de verificare gratuita de primavara se adreseaza tuturor posesorilor de motociclete Honda si doreste sa mentina nivelul de satisfactie al acestora la un nivel cit mai inalt. in plus, in aceasta perioada, clientii beneficiaza de 30% reducere la manopera si 15% reducere la piesele de schimb.

4 modele noi pentru Romania disponibile din luna aprilie
Cele trei modele de motociclete prezentate in premiera la SMAEB sunt: Honda NC700 S (categoria Naked), Honda NC 700 X (categoria on off) si Honda Crosstourer VFR 1200 X.
Cea de-a patra premiera a anului 2012, din categoria scuter, este reprezentata de modelul Honda Vision NSC 50 si va fi disponibila la vinzare de la sfirsitul lunii aprilie..

Modelul Honda NC700 S, versatil si usor de folosit, este potrivit pentru orice nivel de experienta. Construita pentru a oferi o experienta de condus placuta, motocicleta are un grad ridicat de control si libertate datorita pozitionarii sezutului si a pozitiei de condus. Motorul este si unul dintre cele mai eficiente, din punct de vedere al consumului de combustibil.

Honda NC 700 X ofera o experienta unica conducatorilor experimentati prin agilitatea si pozitia de condus specifica motoarelor off-road combinata cu standardele ridicate de stabilitate si performantele motorului.  

Honda Crosstourer VFR 1200 X stabileste un nou standard in categoria motocicletelor sport tourer. Crosstourer VFR 1200 X combina caracteristicile sport, cum ar fi motorul V4, cu cele ale motocicletelor off road – suspensiile sau pozitia ridicata a sezutului – intr-un model cu un design deosebit, unic si cu flexibilitate ridicata.

Honda Vision NSC 50 este proiectat pentru folosirea zilnica de catre o gama larga de utilizatori, ofera durabilitate, mobilitate, siguranta si usurinta in folosire la un pret atractiv.     

Pentru detalii privind reteaua de dealeri Honda, gama de modele si lista de preturi, va rugam accesati www.honda-moto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here