Lansarea Almanahului Nastratin 2012,editia a II-a

0
692
site_adamo

site_adamoDuminica ,10decembrie2011, la spectacolul Salvatore Adamo,de la Sala Palatului s-a lansat Almanahul Nastratin.
La eveniment au fost prezenti autorii lucrarii noastre,care au acordat autografe tuturor persoanelor aflate in sala.

In paginile Almanahului Nastratin2012,veti citi articole de umor de cea mai buna calitate, care va vor binedispune.Printre temele prezentate in lucrare veti gasi:Ziua ideala a unei femei,3 declaratii de dragoste…,Ziua ideala a unui barbat, Ecuatii de viata, Povesti de dragoste nemuritoare.
Intamplarile prin care trece personajul Nastratin,intr-un sejur pe litoral ,va va incanta cu siguranta.
Deasemenea, veti afla ,cum se desfasoara o zi de lucru a lui Nastratin.Umorul si buna dispozitie, pe care le gasim in paginile Almanahului,sunt prezentate intr-o forma inedita.
In articolul, „Nastratin va prezinta in exclusivitate extrase din Noul Cod Rutier”,veti gasi intr-o forma umoristica, noile contraventii si infractiuni .Daca v-ati gandit la intrebarea :Exista sau nu extraterestrii?veti afla in articolul Extraterestrii vor sa  ne invadeze!
Tot aici , autorul Olimpian Ungherea, ne prezinta in articolul” Mizeria ca politica de stat”,situatia in care se afla statul roman.In „Sprintia cardul sexual al antichitatii”,va sunt prezentate diferite monede rare din Roma Antica,dar scopul pentru care erau folosite, il veti afla dumneavoastra citind articolul. Magarul de (ser)viciu „Scrisoarea brailenilor catre Stefan cel Mare”(1481), Noi,cei din linia intai.Cum functioneaza economia romaneasca(un banc vesel de tot plansul),Aforisme, Caricatura sunt eu? Cu Nastratin inainte! Cum se foloseste bancomatul, si lista poate continua .
Aceasta lucrare este singura lucrare de pamflet(inter)urban si caricatura de brand .

Cel mai recent album, „De toi a moi”, a interpretului Salvatore Adamo a reprezentat un mare succes pentru public.

Adamo a cântat mai bine de două ore marile sale hituri printre care s-au aflat  şi melodii noi de pe albumul „De toi a moi” (2010). Inaite de a canta artistul i-a salutat pe spectatori in limba romana: „Buna seara doamnelor si domnilor”. Apoi au urmat in mod succesiv , in jur de 30 de piese.

IMG_5572site

Seara a debutat  cu „C’est ma vie”, „Comme toujours” şi „Une larme aux nuages”,iar  sala a izbucnit în aplauze la „Une meche de cheveux”. A urmat „Dolce Paola”, melodie compusă  pentru  Prinţesa Paola,  şi două piese noi. Artistul a interpretat piesa „Mourir dans tes bras”, dedicată studentului Jan Palach, care şi-a dat foc (în 1969, la Praga) în semn de protest faţă de invazia Cehoslovaciei. A cantat apoi melodia „La nuit”  în franceză, italiană şi spaniolă , dupa  care ne-a incantat printr-o melodie foarte draguta „Ce George”.Aceasta melodie  a fost dedicată lui George Clooney, cel mai iubit de toate femeile, aici  Adamo a spus ca si sotia lui il place pe George Clooney.  Deasemenea, fiica artistului, pe nume Fanny Rome,a fost prezenta, facand parte  din grupul de acompaniament format  din opt muzicieni ,aceasta cantand  vocal si  la vioară .  Dupa „Inch Allah” (piesă arabeasca compusă în 1967) a urmat renumitul hit „Tombe la neige”. Au mai urmat melodii precum:”Vous permettez monsieur” şi „J’te lache plus”. Spectacolul  s-a încheiat cu „Les filles du bord de mer”, melodie  ce a  incantat spectatorii intr-un mod exceptional,de bunadispozitie.
Ca intotdeauna, renumitul interpret Adamo, prin naturaletea si gingasia sa, reuseste sa incante inimile tuturor celor aflati in sala. A oferit autografe pe parcursul spectacolului dand dovada de multa finete . A fost o atmosfera deosebita, veselia si nostalgia fiind omniprezente pe tot parcursul spectacolului.Concertul a fost incredibil,spectatorii aplaudand furtunos dupa fiecare piesa a interpretului,cantand  in acelasi timp cu acesta si dansand.
Adamo nu a parasit  scena  inainte de a ura in limba romana “Craciun Fericit!”si „Un an nou fericit”.
Concertul SALVATORE ADAMO a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 10 Decembrie 2011 si a fost organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here