Kuehne + Nagel primeste Premiul pentru activitati Sociale in 2014

0
814

Kuehne + Nagel a primit ” Operational Social Award 2014” pentru proiectul „Ancorarea responsabilitatii sociale in formare”, la Institutul de invatamant de stat Uranina in Viena.

Asociatia a initiat „proiecte sociale operationale in Austria” in urma cu sase ani.Scopul sau este de a colecta concepte si idei sociale exemplare spre a fi urmate si se bazeaza pe cele mai bune practici pentru a stabili reteaua de schimb de idei sociale „.

Ministrul austriac al Afacerilor Sociale, Rudolf Hundstorfer, a premiat in numele unui juriu voluntar cu primul loc pe Kuehne + Nagel. Din 2011,  conceptul premiat de educare pe tema responsabilitatii sociale este o parte integranta a programului de formare Kuehne + Nagel.

In domeniul de aplicare al initiativei peste 60 de ucenici din toata Austria muncesc anual in mod independent, pe un proiect social mare.   In afara de creativitate, capacitatiile de planificare, auto-suficienta si proactivitate, tanara generatie a demonstrat angajamentul fata de implicarea sociala.

Proiectele variaza de la donatii de marfuri pentru orfani si copii care traiesc pe strazile din Romania si Bulgaria, la vizite regulate la locuitorii din aziluri de batrani si o Tombola in beneficiul copiilor din Austria Cancer Charity.

Franz Braunsberger, National Manager pentru Kuehne + Nagel Austria subliniaza: In afara de construirea unui fundament profesional de sunet pentru indivizii tineri, sustinem deasemeni si dezvoltarea aptitudinilor sociale. Sunt mandru de proiectele pe care le-am pus in aplicare pana acum si sunt convins ca vor urma mult mai multe. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here