Konica Minolta obține Certificare Fogra pentru seria de echipamente AccurioPress C3080 și C6100

0
1334

 

București,  25 iulie 2018

 

Vești bune pentru clienții interesați de echipamentele Konica Minolta. AccurioPress C3080 și C6100 au obținut certificarea FograCert, pentru validarea sistemelor de printare (Validation Printing System – VPS).

Sistemele de printare digitală color, de mare viteză, oferă imaginii o calitate și consistență ridicată. Astfel, au finalizat cu succes o serie de teste  si au câștigat premiul  Institutului de Cercetări pentru tehnologii media Fogra, din Germania.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager, Production Printing Group:,,Certificarea Fogra reflectă feedbackul pe care îl primim de la clienți cu privire la caracteristicile fantastice și productivitatea oferite de sistemele de printare digitală – AccurioPress C3080 și C6100. Acest lucru evidențiază faptul că  îmbunătățirile aduse acestor sisteme îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale, oferind clienților noștri încă o asigurare a calității prin productivitate, fiabilitate și consistența imprimării de nivel mondial pentru care Konica Minolta este renumită.’’

Institutul de Cercetare pentru Tehnologii Media – Fogra a concluzionat că seria de sisteme de tipar digital de la Konica Minolta – AccurioPress C3080 și C6100, <<au îndeplinit cu succes toate criteriile acestui program în configurațiile testate>>. Acum, sistemele sunt certificate atunci când rulează controlerele opționale EFI Fiery, CREO sau Konica Minolta.

Sistemele Konica Minolta AccurioPress C3080 și C6100 au fost testate cu o serie de configurații și condiții de imprimare pentru o gamă largă de însușiri. Acestea includ conformitatea PDF / X, verificarea substratului de culoare, luciu și fluorescență, precizia culorii, uniformitatea, permanența și rezistența la lumină. Echipamentele au fost supuse, de asemenea, unor teste de verificare a decolorării, a repetabilității atât pe termen lung cât și pe termen scurt, a rezistenței la frecare, a limitelor de reproducere a tonurilor de culoare, a înregistrării imaginilor și a informațiilor oferite despre putere.

Cu o viteză de imprimare de 81 ppm color și monocrom, seria AccurioPress C3080 permite furnizorilor de print să creeze mai multe oportunități de afaceri prin flexibilitatea sporită a suportului media și a unei game largi de aplicații digitale esențiale pentru imprimare.

Seria AccurioPress C6100 este disponibilă în variantele C6085 – cu 85 ppm, color și monocrom, și C6100 – cu 100 ppm, color și monocrom. Aceasta serie rapidă și flexibilă a fost creată pentru operațiuni de tipar digital care oferă volume mari, repetitive.

 

Ambele serii au integrată soluția Color Care. Acest soft ajută la depășirea unor situații de criză în tiparul digital, precum reducerea timpului de imprimare față-verso, oferă o gamă extinsă de culori și setări complexe pentru suportul media.

Despre Fogra

Obiectivul Institutului Fogra de Cercetare pentru Tehnologii Media (Fogra Forschungsinstitut für Medientechnologien e.V) este de a promova cele mai înalte standarde de calitate privind procesul de tipărire și cele mai moderne tehnologii în domeniile de cercetare și dezvoltare, pentru ca industria de print să beneficieze de rezultatele acestei activități. Asociația are propriul institut, cu o echipă formată din aproximativ 50 de membri, printre care se numără chimiști, fizicieni și ingineri.

Fogra are aproximativ 800 de membri, dintre care două treimi activează în domeniile de artă grafică, de la prepress până la legătorie, iar cealaltă treime este alcătuită din furnizori. O treime din membrii Fogra sunt stabiliți în afara Germaniei.

Comitetele Tehnice reprezintă o parte centrală a Fogra. În cadrul acestor comitete, specialiștii din industria tipografică și membrii Fogra definesc provocările și problemele actuale care trebuie aprofundate.

 

Despre Konica Minolta Business Solutions Europa

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, cu sediul în Langenhagen, Germania, este o filială deținută în totalitate de Konica Minolta Inc., Tokyo, Japonia. Konica Minolta oferă clienților săi posibilitatea să exceleze în epoca digitală: cu expertiză unică de imagistică și capabilități de procesare a datelor, Konica Minolta creează soluții relevante pentru clienții săi și rezolvă problemele cu care se confruntă societatea. Ca furnizor de servicii IT complete, Konica Minolta oferă consultanță și servicii pentru a optimiza procesele de afaceri prin automatizarea fluxului de lucru și implementează soluții în domeniul infrastructurii IT și securității IT, precum și în mediile cloud.

Potrivit IDC, Konica Minolta este un „jucător major în ceea ce priveşte fluxurile de lucru și serviciile de imprimare pe suport de hârtie din Europa de Vest” (2016). Fiind un partener puternic pentru piața de producție și de imprimare industrială, Konica Minolta oferă consultanță în afaceri, tehnologie și software de ultima generație iar în anul 2016 a fost, pentru al nouălea an consecutiv, lider pe piața producției de imprimare (InfoSource). Portofoliul hardware cuprinde mașini de imprimare ușoare și medii, precum și mașini industriale de tipărire. Konica Minolta Marketing Services oferă servicii cu valoare adăugată care îmbină în mod inteligent imprimarea și marketingul digital într-un mod util și eficient. În sectorul sănătății, Konica Minolta conduce digitalizarea fluxurilor de lucru clinice și oferă o gamă largă de soluții de diagnoză la nivel înalt. Prin intermediul Centrului de inovare a afacerilor din Londra și a patru laboratoare de cercetare și dezvoltare din Europa, Konica Minolta promovează inovația prin colaborarea cu clienții săi, precum și cu partenerii din mediul academic, industrial și antreprenorial. Konica Minolta Business Solutions Europe este reprezentată prin filiale și distribuitori în peste 80 de țări din Europa, Asia Centrală, Orientul Mijlociu și Africa.  Cu aproape 9.900 de angajați (din aprilie 2018), Konica Minolta Europe a câștigat vânzări nete de peste 2,37 miliarde EUR în anul financiar 2017/18. Konica Minolta a primit premiul „Buyers Lab PaceSetter Award pentru Smart Workplace Vision” de la Keypoint Intelligence ca singurul furnizor din industrie datorită viziunii sale prospective asupra viitorului muncii și investițiilor în tehnologia inovativă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here