Debutul Slow TV în România anunțat de Axis Communications

0
1272

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea proiectului de SlowTV în România prin încheierea unui parteneriat cu grupul media Ringier, în vederea dezvoltării și implementării.

Prin definiția sa, conceptul de “Slow TV” este ideal pentru a evidenția anduranța echipamentelor Axis Communications, un astfel de proiect presupunând transmiterea fără întrerupere, pe perioade lungi de timp a unor evenimente de interes, cu momente de divertisment sau acțiuni variate. În cazul de față, acest lucru defineşte initiaţiva grupului media Ringier de a transmite în timp real diferite activități sau cadre cotidiene folosind camere AXIS.

Ca urmare, Ringier poate oferi audienței materiale video de cea mai bună calitate, din locuri de interes, privitorii reuşind să fie astfel prezenţi la evenimente live, de oriunde, oricând.

“Suntem mândri să anunțăm colaborarea noastră cu grupul media Ringier și considerăm că acest proiect reprezintă cea mai bună metodă pentru a arăta publicului de ce sunt capabile echipamentele noastre. Transmițând imagini în timp real, pe perioade lungi de timp, din cadrul unor evenimente cotidiene, demonstrăm atât anduranța, cât și calitatea superioară a echipamentelor IP Axis”, a declarat Bogdan Gavril, Sales engineer & Trainer pentru regiunea Europei Centrale şi de Est.

Pentru transmisia în timp real se foloseşte aplicația de streaming CamStreamer ce rulează pe platforma Axis Camera Application Platform (ACAP) a camerelor Axis Communications. În acest fel, este eliminată complet necesitatea unui PC, a unui server sau a oricărui alt echipament intermediar pe lângă infrastructura de rețea. În plus, pentru a simplifica și mai mult modul de operare, aplicația oferă integrare directă cu platforme online precum YouTube sau Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here