Kate Middleton a imbratisat o fetita bolnava de cancer

0
774
kate-middleton-printesa

kate-middleton-printesaKate Middleton a fost impresionata pana la lacrimi la sosirea alaturi de William pe aeroportul din Calgary, cand o fetita bolnava de cancer s-a aruncat in bratele ei.

Diamond Marchall, o fetita in varsta de sase ani, a fost diagnosticata cu o tumoare abdominala in luna februarie. Fetita, care a facut chimioterapie si radioterapie, asteapta in prezent sa fie operata, scrie dailymail.co.uk.

Diamond a fost extrem de emotionata la sosirea cuplului regal si nu s-a mai putut abtine, asa ca a sarit pur si simplu in bratele lui Kate, care a imbratisat-o.Diamond a avut ocazia sa ii intalneasca pe William si Kate cu ajutorul unei organizatii de caritate, careia copila i-a scris de pe patul de spital, dupa ce a vazut nunta regala.

Mama fetitei a declarat ca intalnirea cu Kate a fost pentru Diamond implinirea unui vis.

„Kate este atat de frumoasa si gratioasa. Pentru o fetita care a visat sa intalneasca o printesa, acesta este un vis devenit realitate”, a spus mama fetitei.

Printesa Diana a fost numita „printesa inimilor” datorita actelor de caritate pe care le-a facut. Diana a muncit in special pentru Crucea Rosie si a dus o campanie asidua pentru a curata lumea de mine terestre. in aprilie 1987, Printesa de Wales a fost una dintre primele celebritati marcante care a fost fotografiata atingand o persoana infectata cu HIV in sediul organizatiei „lantul sperantei”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here