Ioana Moga este noul Sales and Marketing Director Southern Europe in cadrul ROVESE ROMANIA

0
709

Ioana Moga a fost numita noul Sales and Marketing Director Southern Europe in cadrul ROVESE ROMANIA, parte din ROVESE CAPITAL GROUP, compania care se ocupa de distributia brandurilor Cersanit si Opoczno.

Anterior, Ioana Moga a ocupat functia de Marketing Director Southern Europe in cadrul ROVESE ROMANIA. Din noua sa pozitie, aceasta va coordona operatiunile de vanzari si activitatea de marketing din Romania, Ungaria, Bulgaria si in Balcani. Numirea in functie vine in contextul deciziei companiei de crestere a investitiilor in Sudul Europei.

“imi propun sa dezvolt o echipa regionala profesionista, care sa lucreze la indeplinirea obiectivului nostru principal: intarirea pozitiei de lider pe segmentul de ceramica sanitara, a creșterii substantiale pe zona de placi ceramice și impunerea unei prezente importante pe celelalte segmente. Totodata, avem in plan lansarea unor produse inovative care sa raspunda dorintelor si nevoilor clientilor noștri”, a declarat Ioana Moga, Sales and Marketing Director Southern Europe in cadrul ROVESE ROMaNIA.

in noua sa functie, Ioana Moga va fi responsabila cu dezvoltarea strategiei grupului polonez ROVESE ROMANIA in sudul Europei, dar si a operatiunilor de business regionale. Acestea vor fi implementate ca parte a unei strategii globale de dezvoltare a companiei, in contextul cresterii investitiilor in Sudul Europei. Investitiile sunt axate pe dezvoltarea pietei, a categoriilor de produse si oferte, precum si pe cresterea vizibilitatii celor doua marci din portofoliu, Cersanit si Opoczno.

Anterior functiilor detinute in cadrul ROVESE ROMaNIA, Ioana Moga a ocupat pozitiile de Marketing Director in cadrul firmelor LaDORNA si Orkla si Marketing Manager Kandia, avand o experienta manageriala de peste 14 ani.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 40 milioane de euro, in 2013, ROVESE ROMANIA, parte a ROVESE CAPITAL GROUP, gestioneaza operatiunile din sudul Europei ale grupului și comercializeaza in regiune marcile Cersanit și Opoczno.

Cersanit este o marca inregistrata a grupului polonez ROVESE CAPITAL GROUP. in Romania, are o prezenta constanta din 2006, cu peste 30 colectii de obiecte sanitare, mobilier și cazi de baie și peste 60 de colectii de placi ceramice. Peste 70% dintre produsele Cersanit  sunt produse la fabrica din Romania, localizata in Roman: CERSANIT ROMANIA SA. in 2012, marca Cersanit a fost premiata in Polonia, cu distinctia Superbrand, la categoria renovari și decoratiuni interioare.
Opoczno, cea de-a doua marca comercializata in Romania de catre ROVESE, este cunoscuta pentru designul sau atragator, ce combina tendintele moderne cu principiile clasice ale frumusetii. Calitatea produselor Opoczno este asigurata de cooperarea cu cei mai buni designeri și de utilizarea unor tehnologii de productie de ultima generatie. Respectul de care se bucura Opoczno din partea clientilor sai a fost recunoscut prin acordarea premiului Superbrands, in Polonia, dar și prin desemnarea, in 2013, drept o “Marca de inalta reputatie” in urma sondajului PremiumBrand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here