Întâlnirea președintelui CNIPMMR, Florin Jianu, cu Președintele României, domnul Klaus Iohannis și cu domnul Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

0
1279

Astăzi, 19 februariea.c., președintele CNIPMMR, Florin Jianu, alături de Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu, președinte de onoare CNIPMMR, au participatîmpreună cu o delegație a SMEunited, organizațiaeuropeană a IMM-urilor, la o serie de întâlniride lucru.

 

Agenda zilei a cuprinsîntâlniri cu PreședinteleRomâniei, domnul Klaus Iohannisșicu Radu Oprea, MinistrulpentruMediul de Afaceri, ComerțșiAntreprenoriat.

 

Întrevederile auavut ca scopdezbatereasituațieieconomiceeuropene din perspectiva IMM-urilor, identificareaunorpoliticipubliceadecvate care săsusținăantreprenoriatul, inovareașicompetitivitateașirecunoaștereaimportanței IMM-urilorpentrueconomie.

 

Încontextulpreluării de cătreRomâniaaPreședințieiConsiliuluiUniuniiEuropeneșipentru a marcaimportanțaantreprenoriatului la niveleuropean, CNIPMMR,sub ÎnaltulPatronaj al PreședinteluiRomâniei, vaorganizaîn data de 10 Aprilie, la PalatulCotroceni, evenimentul “European Entrepreneurship Forum”. Evenimentulvasubliniaimportanțasprijiniriicompetitivitățiiantreprenorialeși a IMM-urilor ca o politicămatură, proactivășiperenă, care vaconsolida Europa înfațaprovocăriloractuale, accentulfiind pus peinternaționalizareșidigitalizare ca principalăpuntepentru a face fațăacestorprovocări.

 

Încadruldiscuțiilor, Florin Jianu a menționat: “Europa are nevoie de un nou model antreprenorialși trebuie să treacă de la principiul „Gândiți mai întâi la scară mică”, la principiul „Acționați mai întâi la scară mica”. Modelul nostru trebuie să fie “O Europă mai unită”, astfel, evenimentul pe care îl vom realiza sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, ne propunem să reprezinte un reper istoric pentru următoarea decadă cu privire la mediu antreprenorial european. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here