Vodafone Romania furnizeaza tehnologia 5G pentru primul concert care integreaza o holograma live

0
1355

 

  • Concertul a fost sustinut de trupa rock Vita de Vie
  • Tehnologia 5G, utilizatain premierapentru a asigura conectarea cu publicul a unui tanar muzician, in pofida fricii sale de scena

 

Bucuresti, 19 februarie 2019–Adrian Despot, solistul vocal al trupei Vita de Vie, a prezentat marti seara, 19 februarie, primul concert din Romania in care a fost integrata o secventa live transmisa printr-o hologramarealizata cu ajutorul tehnologiei 5G, furnizatade Vodafone Romania. Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist de 10 ani, care a avutcu aceasta ocazie primasa prestatie artisticain fata unui public. Aceasta solutie pentru aparitiasa in concert, posibilacu ajutorul tehnologiei 5G furnizata de Vodafone Romania, l-a ajutat safie in totalitate conectat cu publicul, in pofida fricii sale de scena.

 

Tanarul Luca a fost invitatul special al lui Adrian Despot si si-a interpretat pieseleintr-o incapere aflata la aproximativ 2 km distanta de sala de concert. Datorita suportului 5G oferit de Vodafone Romania, el a putut participa pe cale virtualala spectacolsi sa cantealaturi de intreaga trupa, intr-un episod surprizaal concertului Vita de Vie. Holograma adusa la viataprin tehnologia 5G a facut posibila transmisiuneaaudio si video la nivelul deinalta calitate necesar, precum si sincronizarea artistilorpe toata durata evolutiei lor live.

 

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania, a declarat:͈Vodafone Romania a folosit intotdeauna cele mai noi tehnologii pentru a imbunatati viata oamenilor, incepand chiar de la primul apel de voce realizatin reteaua noastradigitala, in 1997. Am marcat de-a lungul anilor multe premiere reusite. Acum,folosimcapabilitatile5G in practicasi inovam din nou, de aceasta data la intersectia dintre arta spectacolului live si tehnologia de ultima ora, pentru a-i daunui tanar muzician talentat curajulsa-si depaseascateama de scenasi sa-si transforme visul in realitate. Ii dorim ca maine sa devinaun adevarat star in muzica. Astazi, a simtit o parte din aceasta experienta, iar acest lucrune demonstreazaca viitorul este deja prezent“.

 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 44 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here