Decathlon – role ieftine si de calitate

0
1755

Vrei sa intampini sezonul estival in cea mai buna forma fizica? Iata cateva sfaturi!

In curand, ne vom putea bucura de primele semne ale primaverii, ne vom lasa rasfatati de razele soarelui, tot mai darnic dupa lunile de iarna si toata aceasta atmosfera dominata de trezirea la viata a naturii ne va inspira cu siguranta sa schitam primele planuri de vacanta. Iar daca deja visam cu ochii deschisi la destinatii insorite, este foarte posibil sa ne trezeasca brusc din dulcea reverie imaginea noastra cu cele cateva kilograme in plus, acumulate pe timpul iernii si de care vrem sa scapam pana cand vom imbraca la plaja costumul de baie.

Daca „deranjul” nu este deocamdata asa mare, atat timp cat imbracamintea de iarna are darul de a ascunde fara probleme ceva „rotunjimi” determinate si de stilul nostru mai sedentar in sezonul rece, dar si de alimentatia mai bogata in proteine si mai saraca in legume si fructe, odata cu incalzirea serioasa a vremii lucrurile se schimba. De aceea cel mai este sa aplicam  cateva masuri concrete din timp si sa dedicam sezonul de tranzitie pana la vara punerii in practica a acestora.

Astfel, un program de exercitii fizice, desfasurat macar de doua – trei ori pe sapatamana este un element important, menit sa ne scoata din letargia zilelor de iarna. Incalzirea vremii ne va oferi prilejul de a face miscare in parc, in acest sens putem alege role ieftine si de calitate, deci nu ceva extrem de pretentios, ci cat sa ne ajute sa facem turul aleilor comod si in siguranta.

Pentru ca plimbarile pe role sunt o maniera extrem de relaxanta, deloc obositoare, de a ne imbunatati usor, usor conditia fizica, de a trece in mod lejer de la sedentarismul din perioada de iarna la miscare in natura, la un plus de energie, un tonus excelent si o stare de buna dispozitie.

Iar alocarea unei ore din timpul nostru liber, plimbarilor pe role, de cateva ori pe sapatamana isi va arata in scurt timp efectele pozitive. Acestea, alaturi de alimentatia sanatoasa, echilibrata, in care isi vor face tot mai mult loc legumele, fructele, in detrimentul preparatelor din carne, in special a celor cu continut mai mare de grasime sau prajite, a respectarii pe cat este posibil a unui program riguros si in privinta meselor dar si in cea a timpului dedicat sportului, te vor ajuta sa arati asa cum iti doresti vara asta in costumul de baie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here