Infinit PR comunica pentru Casa Rusu

0
752

Incepand cu luna noiembrie a lui 2010 Infinit PR, divizia de relatii publice a Infinit Solutions, gestioneaza contul de comunicare al Casei Rusu, unul dintre liderii pietei de mobilier din Romania. Infinit PR va furniza serviciile de relatii publice la nivel national, acoperind tot spectrul, de la relatiile cu presa pana la consultanta in comunicarea online.

 
Cristian Rusu, Director General, Casa Rusu: ”Echipa Infinit PR ne-a impresionat prin spiritul neconventional si modul in care a abordat strategia de comunicare. Am ales Infinit PR pentru ideile lor creative si strategice si suntem siguri ca vor reusi sa transmita publicurilor noastre mesajul Casa Rusu intr-un mod cat mai eficient.”
Casa Rusu a debutat in anul 1994 ca retailer de mobila, iar in 2010, ca urmare unei strategii de succes si a unor investitii semnificative in magazine si linii de productie, ocupa a doua pozitie pe piata producatorilor de mobilier din PAL din Romania. Casa Rusu este prezenta in sapte orase importante din Romania.  
Agentia va gestiona comunicarea corporate a companiei si a produselor din portofoliu si de asemenea va oferi consultanta in comunicarea interna.
Cosmin Patlageanu, General Manager, Infinit PR: “Parteneriatul cu Casa Rusu ne onoreaza, este vorba de unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil si ne dorim ca si comunicarea sa fie la inaltimea eforturilor pe care le-a facut pentru a ajunge pe aceasta pozitie. Este cu siguranta o provocare pentru agentie si sunt convins ca vom obtine rezultatele pe care ni le-am propus.”
Casa Rusu si-a inceput activitatea in anul 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL din Romania. Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente, in Timisoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti, urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu noi locatii in punctele cele mai importante din teritoriu.
Infinit PR este o agentie de consultanta in comunicare ce ofera servicii complete de relatii publice, de la planificare strategica la campanii de CSR si managementul reputatiei.
Fiind parte din Infinit Solutions, Infinit PR are acces atat la resursele creative cat si la cele strategice ale grupului, oferind astfel solutii integrate de comunicare. in portofoliul Infinit PR se numara clienti precum Honda Trading Romania, X-Trade Brokers si Plaza Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here