Case in Green City cu 25.000 de euro mai ieftine de la 1 noiembrie

0
618

Dezvoltatorul ansamblului rezidential Green City pune in vanzare, incepand cu 1 noiembrie, 20 de case, la pretul de 90.476 euro, plus TVA de 5%, adica peste 25.000 de euro mai putin fata de pretul de baza.

Promotia este valabila timp de 30 de zile, iar cei care cumpara locuintele in primele 2 saptamani ale lunii noiembrie se pot muta pana la Craciun avand in vedere ca acestea sunt deja construite si intabulate.
Cele 20 de locuinte incluse in promotie, denumite NEVA ECONOMIC BASIC fac parte din ultima alveola construita in 2010 in faza a doua a ansamblului Green City.
Casele au patru camere, o suprafata construita de 153,44 metri patrati, iar loturile de teren
standard au intre 187 metri patrati si 250 metri patrati.
Pretul de vanzare fara discount al caselor este de 120.392 de euro, cu TVA inclus, astfel ca dezvoltatorul ofera pe perioada promotiei o reducere de 20%.
Mai mult, pe langa pretul comparabil cu cel al unui apartament de trei camere in blocurile construite in Bucuresti inainte de 1989, cumparatorii caselor NEVA ECONOMIC BASIC vor putea sa personalizeze dupa propriul gust finisajele interioare, respectiv gresie, faianta, parchet pe care le vor achizitiona si le vor monta in regie proprie.
“Locuintele au peretii interiori finisati, exista centrala termica, calorifere, aparatajul electric si oferim posibilitatea personalizarii gresiei, faiantei, parchetului, a usilor si a obiectelor sanitare. Primii clienti care semneaza fisa de finisaje vor fi primii la care echipele de finisaje interioare vor incepe sa lucreze si se vor muta in casa noua de Craciun. Am dorit prin aceasta promotie sa facem un cadou special de Craciun in primul rand celor care au depus aplicatii la banci, iar sumele pre-aprobate de banci au fost mai mici decat ceea ce aveau nevoie pentru a cumpara o casa in Green City. In limita numarului de case aflate la promotie, de aceasta oferta poate beneficia oricine vrea sa se mute intr-o casa noua de sarbatori” a declarat Alexandru Petrescu, directorul de vanzari Green City.
Complexul Green City, din 1 Decembrie, este amplasat pe un teren de peste un milion de metri patrati, iar cartierul NEVA, din care fac parte casele de promotie masoara o arie de 106.000 metri patrati.
Pana in prezent au fost finalizate primele doua faze din complex , totalizand 526 de case, in care s-au mutat deja peste 250 de familii.
Ansamblul cuprinde o serie de facilitati printre care RedMarket dezvoltat de operatorul de supermarketuri Mega Image, un restaurant, gradinita de stat, cabinet medical, farmacie, iar din decembrie 2010 va fi deschisa una dintre cele mai mari Sali de fitness din zona Bucurestiului (1200 mp).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here