Împreună pentru Giulești – Aqua City devine sponsor al echipei Rapid București

0
489

Aqua City, unul dintre cele mai ambițioase și ample proiecte rezidențiale din București, este oficial noul partener și sponsor al echipei de fotbal FC Rapid București 1923. Momentul a fost marcat de o conferință de presă care a avut loc marți, 10 august, ora 12:00, la showroom-ul Aqua City din Intrarea Rocilor 12-16. Au fost prezenți Decebal Coțofană, acționar Aqua City, Victor Angelescu, finanțator Rapid București, Adrian Rus, director de marketing Aqua City, Lucian Ionescu, director de imagine Rapid București 1923, precum și legenda Rapidului Ion Manu.

În cadrul conferinței de presă, reprezentanții Aqua City și cei ai echipei de fotbal Rapid București au oferit detalii despre acordul de colaborare, dar și despre relația specială care leagă echipa de fotbal de cartierul Giulești, acolo unde este situat Aqua City. În acest sens, a fost anunțată o premieră pentru fotbalul și sportul românesc: o întreagă scară de bloc va fi dedicată sportivilor și staff-ului de la clubul Rapid, care vor avea astfel posibilitatea să locuiască împreună. Aceasta va fi denumită “Intrarea Vișinie”, iar rapidiștii care vor dori să locuiască aici vor avea parte de oferte speciale, având ocazia să achiziționeze apartamente la prețuri preferențiale.

“Pentru Rapid, Giuleștiul în sine reprezintă acasă. În trecut, fotbaliștii Rapidului erau cazați la Gara de Nord sau vis-à-vis de stadion. În 2021, fotbaliști și sportivi ai Rapidului vor locui împreună în Giulești, unde este casa noastră, pe aceeași scară de bloc. Este probabil ceva unic în fotbalul și în sportul din România și pentru noi un lucru care ne face să ne simțim acasă și diferiți de ceilalți”, a declarat Lucian Ionescu, director de imagine al clubului.

“Sunt foarte impresionat de proiectul Aqua City, cred că va arăta foarte bine, iar jucătorii și legendele Rapidului se vor simți foarte bine aici. Pentru noi înseamnă foarte mult ca atunci când va fi gata stadionul toți care fac parte din această echipă să revină la origini și să locuiască în Giulești”, a declarat Victor Angelescu, finanțator Rapid București.

 

 

“Ne bucurăm să anunțăm astăzi acest parteneriat prin care susținem echipa Rapid, dar și Centrul de Copii și Juniori ai Rapidului. Ne dorim să oferim acces copiilor din familii defavorizate la acest club și să susținem pasiunea lor pentru sport. Ne dorim ca pe viitor, ca și până acum, să facem și alte lucruri importante pentru Giulești”, a declarat Decebal Coțofană, acționar Aqua City.

“Ne dorim ca în această zonă să punem la dispoziția celor interesați de locuințe să împărtășească pasiunea pentru culorile vișinii. Acest parteneriat reprezintă un pas firesc de susținere a celui mai important simbol al Giuleștiului, iar faptul că putem sprijini una dintre cele mai iubite echipe din România este o bucurie reală pentru noi”, a declarat Adrian Rus, directorul de marketing Aqua City.

Proiectul rezidențial Aqua City, dezvoltat în cartierul Giulești, se află la doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Morii și va fi format din 6 blocuri, în care vor locui aproximativ 5.000 de persoane. Datele unei companii de monitorizare a pieței construcțiilor la nivel național plasează Aqua City pe primul loc în București și pe locul 3 la nivel național în topul celor mai mari proiecte, din cele 12.000 de șantiere analizate.

Anvergura impresionantă a complexului imobiliar a determinat echipa din spatele proiectului să pună în centrul obiectivelor sale nu doar bunăstarea viitorilor locatari, ci și pe cea a comunității extinse. Astfel, echipa Aqua City a gândit proiecte care să aibă un impact pozitiv pentru cartier și locuitorii săi. Alături de administrația sectorului 6, echipa Aqua City a luat parte la cea mai mare campanie de curățare a împrejurimilor Lacului Morii, în urma căreia s-au strâns în jur de 5.000 de saci de gunoi. Totodată, Aqua City a lansat primul ziar al unei comunități urbane din București – un produs media obiectiv, echilibrat, cu focus pe zona Giulești-Crângași-Lacul Morii, cu un tiraj de 60.000 de exemplare, distribuit gratuit membrilor comunității.

***

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Șoseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren. AQUA CITY va avea o suprafață construită totală de 204.000 mp, este format din 6 imobile cu un regim de înălțime S+P+7/10/11 etaje și cu un total de aproape 2.000 de apartamente. Mai multe detalii la https://aquacity.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here