CMS a asistat BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA în acordarea unui credit ESG în valoare de 120 milioane Euro către NE Property BV

0
1192

Firma internațională de avocatură CMS a asistat sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA România în acordarea unui credit legat de obiective de sustenabilitate (ESG) în valoare de 120 milioane Euro unei societăți din grupul NEPI Rockcastle, NE Property BV.

 

Creditul este acordat pe o perioadă de trei ani, cu posibilitate de extindere pe încă doi ani și cu o opțiune de majorare până la suma de maximum 240 milioane Euro.

 

„Este o etapă importantă pentru echipa CMS, această tranzacție fiind cea mai recentă dintr-o serie de proiecte de finanțare sustenabilă în care firma noastră a fost implicată. Ne bucură interesul tot mai mare venit din partea clienților privind soluțiile de finanțare sustenabilă. De asemenea, observăm faptul că finanțările proiectelor sustenabile sunt în creștere, pe măsură ce atât creditorii, cât și debitorii se concentrează pe propriile strategii ESG. Din acest punct de vedere, suntem foarte mândri să oferim atât instituțiilor financiare cât și marilor corporații consultanță juridică foarte specializată în domeniul ESG,” a declarat Ana Radnev, Partener, coordonatoarea practicii de drept financiar-bancar din cadrul CMS România, co-head al departamentului de finanțare sustenabilă din CMS.

 

CMS a dezvoltat o practică performantă în domeniul managementului factorilor ESG, biroul CMS din București jucând un rol important în coordonarea operațiunilor de finanțare sustenabilă, la nivel regional. Aceasta este a doua mare finanțare „verde” în care biroul din București al firmei internaționale de avocatură a fost implicat, pe parcursul ultimelor 2 luni, după creditul ING în valoare de 100 milioane Euro acordat în luna iunie unei alte companii din grupul NEPI Rockcastle.

 

Finanțarea verde acordată de sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA România a fost coordonată de Ana Radnev (Partner, Finance) împreună cu Alina Tihan (Senior Counsel, Finance) și Diana Rotaru (Associate, Finance).

 

 

 

 

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

 

CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP SCP

S-PARK 11-15 Tipografilor Str., B3-B4, 4th Floor

013714 Bucharest | Romania

T +40 21 40 73-800

E [email protected]

 

NOTE CĂTRE EDITORI

Despre CMS:

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.

Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, infrastructură și proiecte, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Pentru mai multe informații, vizitați cms.law.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here