Imobiliarii implementeaza si in Romania ziua Portilor Deschise

0
727

Dupa 2 ani de criza, dezvoltatorii de real estate au realizat ca pe langa calitate si preturi competitive, un proiect imobiliar trebuie sa aiba si o strategie de promovare profesionista si o echipa de vanzari performanta in spate.
Astfel din ce in ce mai multi imobiliari au renuntat la cadouri extravagante pentru a atrage clienti si merg pe strategii de promovare prin care sa castige increderea clientilor si sa inteleaga cat mai bine nevoile si cerintele lor.

O astfel de strategie este Ziua Portilor Deschise, implementata in cadrul ansamblului Green Hills Piatra Neamt de catre Be Igloo, promotorul proiectului; potentialii clienti sunt invitati sa viziteze ansamblurile rezidentiale si sa vada cu proprii ochi daca apartamentele oferite sunt conform asteptarilor lor.
„Deoarece ne dorim sa fim cat mai aproape de locuitorii din Piatra Neamț și sa cunoasca cat mai mulți avantajele și oportunitațile oferite de Green Hills, am decis ca sambata, 19 martie sa organizam ziua Porților Deschise și sa-i invitam pe toți cei care doresc sa-și cumpere o casa noua sau poate doar sa cunoasca mai bine proiectul nostru” a declarat Asaf Ravid, Country Manager Aura Investments.
“Implementam strategiile non conformist de vanzare care deja au consacrat Be Igloo in piata rezidentiala bucuresteana si la Piatra Neamt, primul eveniment dintr-o serie lunga fiind acest open house. Este adevarat ca intr-un oras mai mic strategiile sunt usor diferite, dar oamenii sunt la fel si, pentru fiecare dintre ei, achizitia unei locuinte este unul dintre cei mai important pasi din viata. De aceea, este normal sa vada, sa aleaga, sa observe si sa analizeze inainte sa cumpere; le oferim aceasta oportunitate printr-un open house la Green Hills Piatra Neamt.” (Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo).
Cu suprafețe cuprinse intre 45 și 135 de metri patrați, prețurile apartamentelor din Green Hills pornesc de la 42.000 de euro, proprietarii beneficiind in același timp de locuri de parcare și spații de depozitare.
Primele 114 apartamente ale proiectului au fost finalizate in urma unei investiții de aproximativ 8 milioane euro, oricare dintre cumparatori avand acum posibilitatea sa se mute in noua casa chiar din ziua in care finalizeaza tranzactia. La final, Green Hills, construit pe un teren de peste 6.300 de metri patrați, va avea 232 de apartamente.
Green Hills
Complexul rezidențial Green Hills este dezvoltat de Aura Investments, inregistrata in Luxemburg. Compania este activa pe sectorul rezidențial, de retail și de birouri din SUA, Israel și Europa Centrala și de Est.
Aura Investments are in Europa, in diverse stadii de construcție peste 4.500 de unitați rezidențiale, alte 3.500 de unitați fiind in parteneriat cu Plaza Centers.
in Romania, compania opereaza mai multe centre comerciale Galleria dezvoltate impreuna cu GTC si ansambluri rezidentiale in Piatra Neamt si Ploiesti.
Be Igloo
infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Obor Towers, West Park, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.
Alexandra Pehlivan
PR Manager
t: 0372.744.777/8
0758.054.337
e: [email protected]
w: www.beigloo.ro
Rosetti Tower
Strada Maria Rosetti 6
Sector 2, Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here