IMMOFINANZ Group isi largeste portofoliul de clienti

0
1050

IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, isi largeste portofoliul prin adaugarea a cinci clienti noi, carora le pune la dispozitie cladiri de birouri si centre logistice pe tot teritoriul tarii. Noii parteneri sunt Profi Rom Food in Ploiesti, DSV Solutions in Timisoara, Euroccoper, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti si Logwin in Capitala.

,,Suntem incantati de prezenta noilor chiriasi in portofoliul IMMOFINANZ din Romania. Aceste parteneriate dovedesc capacitatea noastra de a raspunde nevoilor diferite ale companiilor, fie ca vorbim despre cladiri de birouri sau spatii logistice”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al IMMOFINANZ Group. ,,Ne dorim ca parteneriatele sa fie de succes si de lunga durata”, a continuat acesta.

Profi Rom Food a inchiriat intregul Log Center din Ploiesti, 15.000 m2  de spatii pentru birouri si pentru depozitare. Spatiul pentru depozitare, care se inscrie in clasa A, ofera acces direct la autostrada Bucuresti – Brasov. Acordul pe cinci ani cu IMMOFINANZ Group Romania reprezinta cea mai importanta afacere in sectorul logistic din ultimul trimestru al anului 2012.

DSV Solutions a semnat un contract pe trei ani pentru 2.700 m2 in Log Center Timisoara, detinand astfel 15% din totalul cladirii. Parcul logistic se afla la doar 10 km de centrul orasului Timisoara si ofera acces rapid la aeroportul local si la drumul european E70.

Euroccoper isi desfasoara activitatile in North East Logistic Park (NELP) din Bucuresti, cu un contract de inchiriere pe sase ani. Totalul de 21.500 m2 este materializat in spatii pentru depozitare si cladiri de birouri. Astfel, compania devine principalul chirias al NELP.

Logwin a optat de asemenea pentru facilitatile NELP si a inchiriat 1.800 m2. Parcul logistic, care se inscrie in clasa A, ofera acces rapid catre numeroase sosele importante din Bucuresti, precum si catre autostrada Bucuresti – Constanta.

Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti si-a stabilit sediul in cladirea de birouri North Center, prin inchirierea a aproximativ 1.500 m2, cu un contract de inchiriere pe cinci ani. Angajatii companiilor din North Center beneficiaza de transport gratuit de la statia de metrou Pipera. Proprietatea de clasa A ofera atat acces rapid la noul pasaj Pipera, cat si posibilitatea extinderii.

IMMOFINANZ Group şi-a consolidat reputatia in Romania, fiind recunoscuta ca o companie profitabila in Bucuresti, in sectorul cladirilor de birouri, cu patru proprietati clasa A in locatii bine amplasate. In total, Grupul detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de 205.437 m2, o valoare de aproximativ 351,2 milioane de euro şi o rata de ocupare de mai mult de 87% in Romania la 31 octombrie 2012. Printr-o gestionare dinamica a activelor, echipa IMMOFINANZ se asigura ca toate proprietatile sunt imbunatatite constant şi aduse la cele mai inalte standarde, pentru a-şi pastra valoarea pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here