Iliescu, despre Geoana: Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament

0
723
ion-iliescu

ion-iliescuPresedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Pitesti, ca Mircea Geoana nu ii cerea in general sfatul, mentionand ca porecla pe care presedintele Senatului a primit-o de la el „a avut un fundament”.Ion Iliescu a spus ca Mircea Geoana nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui sa faca.

„In general nu imi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce sa-l caut. Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament… Cert este ca trebuie sa respecte Statutul partidului”, a spus Iliescu.El a subliniat ca Mircea Geoana nu mai trebuie audiat inca o data in Comisia Arbitraj si Integritate Morala a PSD, asa cum a cerut, pentru ca solutia acestui for este inaintata Comitetului Executiv, for decizional.

Ion Iliescu a dat asigurari ca sustine actuala conducere a partidului.

„Diferenta intre mine si baietii tineri este ca eu am trecut prin tinerete. stiu ce inseamna imboldurile acesteia. Fiecare actioneaza asa cum crede si cum poate. Am sprijinit si voi sprijini conducerea mai tanara a partidului. Eu sper ca aceste procese sa intareasca, nu sa slabeasca partidul”, a adaugat Ion Iliescu.Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca BPN a votat unanim ca recomandarea Comisiei de integritate de excludere a lui Mircea Geoana din partid sa fie supusa dezbaterii Comitetului Executiv.

Ponta a anuntat, luni, ca a fost convocat Comitetul Executiv al PSD pentru 22 noiembrie, la sedinta urmand sa fie invitat si Mircea Geoana, in cazul caruia exista o recomandare de excludere din partid de la Comisia de Integritate.

O parte dintre liderii judeteni ai PSD, precum si cativa parlamentari i-au promis sprijin lui Mircea Geoana, daca acesta va decide infiintarea unui nou partid, dupa iminenta excludere din PSD, la Comitetului Executiv din 22 noiembrie. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here