Green City lanseaza a treia faza de constructie la tIMOn

0
755

Dupa finalizarea primelor doua faze ale ansamblului din 1 Decembrie, Green City incepe constructia fazei a treia, in care se vor construi case tip Tamisa. La finalizarea lucrarilor la cartierul Tamisa, investitiile dezvoltatorului in casele, infrastructura si facilitatile din ansamblul Green City vor ajunge la 100 mil euro, iar vanzarile la noul cartier Tamisa vor incepe joi, 2 decembrie 2010, in prima zi a Targului Imobiliar National tIMOn.

Astazi, 30 noiembrie 2010, s-au terminat lucrarile la casa model Tamisa si s-au ridicat o parte din casele acestui nou cartier din Green City, care va include 170 de vile tip Tamisa, dupa ce in primele doua faze au fost construite vile tip Neva. „Dupa interesul crescut pe care l-am observat anul acesta fata de casele Neva dar si pentru ca au fost clientii care ne-au solicitat case cu spatii mai mari, am demarat lucrarile la cea de-a treia faza a proiectului. In total am vandut 150 de locuinte Neva anul acesta, o medie buna de aprope 13 pe luna, numar care cred ca va creste la anul”, spune Alexandru Petrescu, director de vanzari al Green City.
Vile tip Tamisa
Tamisa este o casa pentru familii mai mari, construita in varianta 3 sau 5 dormitoare. Suprafata lotului de teren poate ajunge pana la 700 mp, iar suprafata utila a casei poate fi de 195 mp. Casa se preda la cheie, in termen de 90 de zile de la semnarea anexei de finisaje. Preturile variaza intre 138.392 EUR (TVA inclus) pentru varainta Basic si 154.700 EUR (TVA inclus) pentru Standar Plus.
Sistem constructiv, finisaje si dotari: Structura din cadre si grinzi de beton, caramida Porotherm de 30 cm, acoperis tip sarpanta cu tigla, sistem termofatada si tencuiala decorativa Baumit, geamuri Gealan 5 camere LowE, Centrala Vaillant, obiecte sanitare Cersanit etc. Utilitati: apa, canalizare, gaze, energie electrica, fibra optica, televiziune, internet si telefonie de la Romtelecom, etc.
Și in aceasta etapa, casele vin pe diferite grade de finisare, clientii avand posibilitatea sa isi aleaga casa potrivita nevoilor lor. Astfel, Tamisa Basic are tot ce este necesar de la tencuiala decorativa la usa metalica de exterior, obiecte sanitare din portelan sau centrala termica. Urmatorul nivel de finisare, casa Tamisa Standard, are in plus faianta si gresie si parchet laminat. Iar casa Tamisa Standard + are parchet triplu stratificat, usi interioare de lemn.
Green City isi pastreaza si filosofia de pret scazut
In noua faza de constructie, preturile variaza intre 138.392 EUR ( TVA inclus) pentru varainta Basic si 154.700 EUR (TVA inclus) pentru Standard Plus.
„Deoarece pretul materialelor de constructii si al manoperei s-au putut negocia in aceasta perioada, Green City poate sa ofere un pret mic la vanzare pentru a facilita trecere de la blocurile vechi la o casa noua, pentru familiile care viseaza de mult timp acest lucru”, continua Alexandru Petrescu. In plus, bancile incep sa realizeze ca trebuie sa ofere credite celor interesati si care isi pot permite. „Bancile cauta acum clienti care au bonitate si pot oferi garantii de calitate (locuinte noi), si sunt dispuse sa ofere in schimb conditii mai avantajoase de creditare, iar clientii nostri se incadreaza in criteriile de selectie ale bancilor. Green City are un parteneriat cu bancile si brokeri de credite: CEC, Unicredit, Garanti, BRD, Intesa, Kiwi Finance, prin care se ofera dobanzi si comisioane bancare mai mici decat ofertele lor standard de la ghiseu, timp scurt de analiza si aprobare a dosarului”, completeaza Alexandru Petrescu.
Investitia totala in proiect este de circa 100 de milioane de euro si include atat constructia locuintelor cat si utilitatile, infrastructura plus serviciile comerciale sau educationale oferite, precum complexul MegaImage sau gradinita, cat si sala de fitness si alte proiecte destinate petrecerii timpului liber.
Green City a finalizat constructia celor 164 de case din faza a doua a proiectului, din care a vandut circa o treime, in vreme ce dintre cele 356 de case din prima faza au fost cumparate aprope 60%.
Ansamblul rezidential se construieste in cadrul unui fost domeniu regal si se intinde pe o suprafata

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here