Targul imobiliar se muta in mall

0
828

Targul Imobiliar National tIMOn isi va desfasura ultima editie din acest an in perioada 2-5 decembrie 2010, in AFI Palace Cotroceni. Organizatorii au ales aceasta locatie doar pentru editia de iarna a targului, vizand, astfel, o strategie pe termen lung: nu doar publicul care isi cauta locuinte in viitorul apropiat, ci si cel care va avea nevoie de un apartament sau de o casa in urmatorii ani.

 Jucatorii imobiliari prezenti la aceasta editie vor promova atat apartamente noi, cat si apartamente vechi, case, locuinte de vacanta si apartamente in afara Buucrestiului.
De ce editia de iarna?
„Experienta editiilor de iarna ale tIMOn ne-a invatat ca avem de-a face cu un fenomen complet diferit fata de targurile obisnuite. In ceea ce priveste targetul, vorbim despre vizitatori care au analizat foarte bine ofertele si care, din motive de fiscalitate sau din alte cauze, se hotarasc sa cumpere in ultimul moment sau de vizitatori care iau in calcul o achizitie pentru anul/anii viitori si care nu au fost prezenti la editiile din timpul anului. In ceea ce priveste expozantii, mizam pe faptul ca acestia sunt prinsi de spirirul Craciunului si ca vin atat cu oferte de pret foarte bune, cat si cu strategii de promovare diferite de cele obisnuite.”(Vlad Vlasceanu, director tIMOn)
De ce mall?
„tIMOn isi pastreaza filosofia: romanii nu au nevoie numai de case, ci si de voie buna. Mai ales de sarbatori. Asa ca pentru ediția din iarna aceasta a ales o locație speciala: AFI Palace Cotroceni. Ne-am mutat in mall, acolo unde toți romanii iubesc sa isi petreaca timpul liber, pentru ca bucurestenii sa nu piarda timp, care este atat de prețios de sarbatori, ci sa il castige, imbinand utilul cu placutul; aceasta este in general definita mallului, iar AFI Palace Cotroceni a corespuns cel mai bine aceste cerinte.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)
Editia a XVIII-a a Targului Imobiliar National tIMOn se va desfasura la parterul AFI Palace Cotroceni, aproape de zona patinoarului, in perioada 2-5 decembrie 2010 si va reuni, pentru ultima oara in 2010, cele mai mari nume din piata imobiliara si cele mai bune discounturi ale anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here