Glen Johnson: Cu siguranta voi fi cel mai puternic adversar al lui Bute. Cum comentezi?

0
557
box-ring-meci

box-ring-meciPugilistul jamaican Glen Johnson este convins de faptul ca este cel mai puternic adversar pe care romanul Lucian Bute l-a intalnit pana acum in cariera sa, datorita stilului sau diferit de a boxa. ” Nu exista niciun dubiu ca voi fi cel mai puternic adversar al lui Bute.

Sunt convins de asta. Cu oricine as boxa, as fi cel mai puternic adversar, deoarece am un stil care nu place multor pugilisti, deci multi boxeri nu au luptat cu cineva ca mine. intotdeauna va fi un meci greu pentru adversar „, a declarat Johnson pentru boxingscene.com.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, isi va pune centura in joc, la 5 noiembrie, in Quebec, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in varsta de 42 de ani.

Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide in cariera, reusind sa castige 51 (35 prin knock-out), pierzand 15 si remizand de doua ori.

Lucian Bute, 31 de ani, si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat in 9 iulie, la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here