Citi Vodafone Plus

0
848

Ca parte a noilor beneficii ale programului de loialitate “Vodafone pentru tine”, Vodafone si Citibank lanseaza cel mai avantajos card cobrand de pe piata – Citi Vodafone Plus Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce abonatilor Vodafone cea mai avantajoasa combinatie de puncte de loialitate si reduceri la cumparaturi

Toti abonatii Vodafone vor primi de acum inainte puncte de loialitate la cumpararea accesoriilor pentru telefoane sau prin folosirea mai multor servicii Vodafone

Punctele de loialitate pot fi folosite pentru achizitia mai multor servicii si produse Vodafone: telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute in retea/nationale/internationale, convorbiri cu numere favorite si SMS-uri

Bucuresti, 25 octombrie 2011 – Vodafone Romania adauga noi beneficii programului de loialitate destinat abonatilor sai si lanseaza, in parteneriat cu Citibank Romania, cel mai avantajos card cobrand de pe piata – Citi Vodafone Plus.
incepand de astazi, clientii Vodafone primesc mai multe puncte de loialitate, datorita diversificarii modalitatilor de acumulare a punctelor, care acum includ:
– utilizarea noului card Citi Vodafone Plus
– achizitionarea unui accesoriu din magazinele Vodafone si online
– folosirea simultana a mai multor servicii Vodafone: voce mobila/fixa, date mobile.
in plus, beneficiarii programului de loialitate au acum la dispozitie mai multe modalitati de valorificare a punctelor, acestea putand fi folosite pentru achizitia de telefoane, accesorii, Internet pe mobil, minute in retea/nationale, internationale, convorbiri cu numere favorite, SMS-uri.
„Prioritatea noastra este sa oferim clientilor Vodafone mai multa valoare si mai multa usurinta in folosirea serviciilor noastre, inclusiv prin imbunatatirile aduse acum programului de loialitate. Parteneriatul dintre Vodafone si Citibank reprezinta un pas important in diversificarea beneficiilor oferite clientilor nostri, dar si in incurajarea utilizarii cardurilor pe piata romaneasca. Cu noul card Citi Vodafone Plus, abonatii Vodafone pot sa profite din plin de o combinatie unica de avantaje: mai multe puncte de loialitate si reduceri semnificative la peste 1200 de comercianti, prin simpla folosire a cardului in viata de zi cu zi”, a spus Inaki Berroeta, Presedinte si Chief Executive Officer Vodafone Romania.
„La baza parteneriatului dintre Citibank si Vodafone sta un set de valori comune: doua branduri globale puternice care si-au propus sa ofere cele mai bune servicii si experiente de consum clientilor lor prin inovatie constanta. Prin acest parteneriat cu Vodafone, extindem gama de produse bancare dedicate valorificarii inteligente a resurselor financiare cu noul card de credit Citi Vodafone Plus”, a spus Tibor Pandi, Director General Citibank Romania.
comunicat de presa
Vodafone Romania S.A.
Relatii Publice
Centrul International CDG, Piata Charles de Gaulle nr. 15, Sector 1, 011857 Bucuresti, Romania
T +40 37202 1000, F +40 37202 1460, [email protected] , www.vodafone.ro
Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce numeroase beneficii utilizatorilor Vodafone: acestia primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzactie cu cardul si cate 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiti, la cumparaturile obisnuite: in toate supermarket-urile si hypermarket-urile, in benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante si baruri, cinematografe si la orice achizitie a produselor si serviciilor Vodafone.
Detinatorii cardului beneficiaza de optiunea de plata automata a facturii Vodafone din contul cardului si primesc reduceri de pana la 50% in reteaua Citi Partner, la peste 1200 de comercianti din intreaga tara (hoteluri, restaurante, magazine, agentii de turism, sali de fitness, centre medicale), printre care se numara Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini si multi altii.
Nu in ultimul rand, detinatorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiaza de acces gratuit in 17 muzee importante din tara, printre care Castelul Peles, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul National de Istorie al Romaniei, Muzeul National de Arta al Romaniei.
Printre alte beneficii ale utilizarii cardului, mentionam: tranzactii si asistenta 24/7 prin CitiPhone, Citibank Online si Citi Mobile, plati contactless (clientul nu este nevoit sa scoata cardul din portofel pentru efectuarea platilor). Cardul de credit Citi Vodafone Plus este destinat exclusiv clientilor Vodafone, abonati persoane fizice. Informatii suplimentare privind procesul de eliberare a cardului, precum si criteriile de eligibilitate pot fi gasite la adresa www.citibank.ro.
Programul de loialitate „Vodafone pentru tine” pastreaza toate beneficiile anterioare, dintre care mentionam: acumularea de puncte in functie de vechimea in retea si de valoarea facturii, precum si utilizarea cardurilor cobranded existente in portofoliu.
Ca noutate, clientii Vodafone pot acum sa foloseasca si magazinul online pentru a-si valorifica mai usor si mai rapid punctele de loialitate. Pentru informatii suplimentare privind programul „Vodafone pentru tine”, vizitati www.vodafone.ro/loialitate.
***
Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 de milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Despre Citi
Citi, cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 160 de tari din lume. Citi furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor.
Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.
Despre Citibank Romania
Citibank este prezenta in Romania inca din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.
Informatii suplimentare pot fi gasite la adresele www.citibank.ro | Facebook: www.facebook.com/CitibankRomania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here