Gilbert Porcherot a fost numit Presedinte al Alstom Romania

0
977

Gilbert Porcherot, care a detinut functia de Vice-presedinte Global Power Sales pentru Europa Centrala si de Nord din anul 2011, este noul Presedinte al Alstom in Romania. Totodata, domnul Porcherot va reprezenta Alstom in Bulgaria si Moldova. Gilbert Porcherot il inlocuieste pe Jacques Chevrier, ajuns la varsta pensionarii. Pe durata celor zece ani de mandat, domnul Chevrier a contribuit la pozitionarea Alstom ca jucator cheie in regiune, in sectorul energetic si in transport.   

„Alstom a dezvoltat un business solid in Romania, care continua sa fie o piata strategica pentru Grup. Suntem de multi ani aici si am reusit sa dezvoltam operatiuni puternice in toate sectoarele noastre: Power, Transport si Grid, cu o echipa de aproximativ 1.040 de angajati. Vom continua sa furnizam produse si servicii de calitate clientilor nostri si sa ne consolidam prezenta pe piata locala”, a declarat Gilbert Porcherot.

G. Porcherot lucreaza in cadrul companiei din anul 1977. El are o vasta experienta internationala si a ocupat diverse functii de conducere in Alstom, printre care General Manager al Tianjin Alstom Hydro (China) (2001-2003) si Vice-presedinte Sales Hydro (2003-2008). In perioada 2008-2013 a fost Vice-presedinte Global Power Sales pentru China (2008-2011) si Europa Centrala si de Nord (2011-2013).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here